15. hetes kismama vagyok és az orvos azt mondta, semmi gyógyszert nem szedhetek. Azonban iszonyúan elkezdett fájni a fejem. Ilyenkor mit lehet tenni? Tényleg semmi gyógyszer?
Én 15 hetes terhesen napi egy szem Algopyrint bevehettem izületi gyulladásra, sőt Lidocain-injekciót is kaptam, de tényleg pokoli fájdalmaim voltak.
Szerintem, ha nagyon szükségesnek tartod, egy Algopyrint bevehetsz.
Az algopirin nekem nem vált be, én azt mindig kihánytam...:(
Nekem is volt hogy párszor nagyon fájt a fejem de én nem vettem be semmit rá, kimentem a levegőre sétálni általában az segített, vagy lefeküdtem és egyszercsak elaludtam mire felkeltem elmúlt a fájdalom.:)
32 hetes kismami
Ha fáj a fejed, az egyrészt lehet attól, hogy nem iszol elegendő vizet,
vagy lehet az időjárás bohóckodásától is. Ez utóbbi esetben pihenj le ha csak tudsz, sötétíts be, vagy teríts egy ruhadarabot a szemedre, és aludj, pihenj, relaxálj, tök mindegy, csak NE figyelj a fejfájásra. Beszélgess a babával, vagy hasonló. El fog múlni egy órán belül a fejfájásod.
Nekem a terhességem alatt előfordult 3-4-szer, hogy migrénem volt(tavaly nyáron, mikor 42 fok volt), és azt mondta a védőnőm, hogy inkább vegyek be egy Algoflexet, mert az még mindíg jobb, mintha szenvedek. Mert akkor a baba is szenved. Én vettem be, bár előbb megpróbáltam én is pihenni, meg jegeltem a tarkómat, de nem vált be.
Azóta a kisfiam 8 hónapos, egészséges baba.
Szia!
Próbálj meg minél többet inni, lehet hogy nem iszol eleget (vagy nem ettél eleget) és attól fáj. Nekem bevált, hogy lefeküdtem mikor nagyon fájt és eseteg tegyél a homlokodra vizes ruhát. Ha tudsz aludni egyet, biztosan elmúlik. Ha nem akkor kérdezd meg a védőnőd is a tablettákról.
31 hetes kismami
Szia!
Nekem is sokat fájt a fejem mostanában és a védőnő azt mondta ne szedjek semmit bírjam ki! Azt mondta vegyek vietnámi vagy kinai balzsamot. Ezek szerint csak lehet szedni gyógyszert is mértékkel.
15 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!