Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt/van valami extrém változá...

Volt/van valami extrém változás az ízlésetekben a terhességetek alatt?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok, hogy én pl. imádtam a vajas mustáros kenyeret, de előtte sem ettem soha, és most sem bírnám megenni. Vagy pl. terhesség előtt mindig 2 cukorral és hosszú tejjel ittam a káváét, viszont mikor terhes voltam csak egy cukorral és tej nélkül tudtam meginni.

Remélem sok hozzászólás lesz, szerintem ezek olyan mókás dolgok:)

2011. ápr. 8. 14:43
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Én nem az ételeket kívánom, hanem a szappanszagáért vagyok oda (és a tisztítószerekéért), de olyan durván, hogy hetente veszek új szappant, ha ehető lenne már megettem volna... tuti ez már beteges :D

Annyira mosom vele a kezem, h minél habosabb és érezhetőbb legyen :D Palmolive olivabogyós, Dove kék,barna,zöld. A tisztítószereket eddig is szerettem, de soha nem jutott eszembe, h megkóstolom...:D Szerencsére a szappanszagával elvagyok.. :D Én nem kívánok semmilyen ételt. Talán a csoki, de előtte is nagyon sokat ettem..:)

2013. máj. 8. 16:29
 42/43 anonim ***** válasza:

-egész életemben odavoltam az édességért. most émelygek és szédülök tőle. pedig most is ennék, de elfog tőle a rosszullét.

-dohányos voltam, most még a cigifüsttől is rosszul vagyok, pedig az első 5-6 hónapban még sorozatosan cigivel álmodtam

-sosem ettem sósan, de most ha a minimálisnál több só van az ételben, már nem bírom lenyelni

-szerintem a májkrém igénytelen kaja, régebben is ettem, ha megkívántam, de az nagyon ritka volt, h gusztusom támadt rá. terhesen bármikor bevágok egy dobozzal

2013. máj. 8. 16:35
 43/43 anonim ***** válasza:

16:29-es vagyok olvastam előrébb, a fogkrémeset, nagyon komoly :D meg,h a flóraszept illatát..akkor nem csak nekem jön be :D

No meg a puding retekkel :D Azon is nagyon jót nevettem :)

Amúgy most annyi féle kaját olvastam itt, hogy tök éhes lettem :) :D

2013. máj. 8. 16:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!