Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt/van valami extrém változá...

Volt/van valami extrém változás az ízlésetekben a terhességetek alatt?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok, hogy én pl. imádtam a vajas mustáros kenyeret, de előtte sem ettem soha, és most sem bírnám megenni. Vagy pl. terhesség előtt mindig 2 cukorral és hosszú tejjel ittam a káváét, viszont mikor terhes voltam csak egy cukorral és tej nélkül tudtam meginni.

Remélem sok hozzászólás lesz, szerintem ezek olyan mókás dolgok:)

2011. ápr. 8. 14:43
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Ami még jöhet az édeskés ételek. Nem csoki, hanem pl grizes tészta lekvárral vagy szilvás gombóc!

2013. jan. 19. 14:37
 32/43 anonim ***** válasza:
Én az édes-sós párosításokat imádom, pl: kalács sonkával, tejjel. Az elején szinte semmit nem bírtam megenni, de állandóan a Dr Oetkeres hawaii pizzát kívántam, pedig már vagy 6-7 éve nem is ettem előtte :) Ami még nagy sláger, az a narancsos sorbet jégkrém.
2013. jan. 19. 15:37
 33/43 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, eszembe jutott még valami :) A terhesség előtt imádtam a vajkrémet, akár magában is megettem egy fél dobozzal :) Mióta babát várok, rá se bírok nézni... az első 12 hétben rengeteg vajas pirítóst ettem, most már a vajat se bírom megenni, viszont a margarint imádom (terhesség előtt rá se bírtam nézni :))
2013. jan. 19. 15:53
 34/43 anonim ***** válasza:

Alapból nagyon édesszájú vagyok, most az édességre rá se bírok nézni..

Utálom a halat, de volt olyan, hogy 2x is sütöttem, mert megkívántam (meg is ettem).

Ami favorit, az a magos zsömle,vajjal,sajtos párizsival,uborkával :D

Szagokkal se vagyok kibékülve.. Pl. a cigifüsttől rám jön a hányinger, ha elmennek mellettem cigivel az utcán, párom izzadásgátlója detto. Régen imádtam a Domestos szagát, most azt se, plusz a wc-illatosító műanyag izék szagát se bírom elviselni :D

2013. jan. 19. 16:32
 35/43 anonim ***** válasza:

Annyira jók ezek a válaszok :D Kérdező, néha emeld ki a kérdést, hadd jöjjenek még! :)

Nekem még sajna nincs babám (de hamarosan ráállunk a témára D:), de nagyon kíváncsi vagyok, milyen tüneteket fogok produkálni. Ha anyukámra ütök, akkor semmilyet :P, ellenben remek étvágyam lesz XD. Ettől amúgy frankón tartok, mert anyum is így hízott meg, én pedig eleve küzdök a plusz kilókkal, szóval nem kellene...

De olyan jó olvasni, hogy sokaknál totál megfordul az egész :). Korábban édesszájú volt valaki, terhesen meg rá se bíz nézni a csokira. Remélem, velem is így lesz! :D

2013. jan. 19. 17:10
 36/43 anonim ***** válasza:
Én imádom az édességet, és most rá sem bírok nézni, csak akkor, ha savanyút eszem hozzá. Reggelire szeretem a kakaós csigát, túrós batyut, ezt most savanyú káposztával és natúr kefírrel együtt eszem. A férjem ki van akadva rajta, egyébként mindenhez megeszem most a savanyú káposztát, a grízes tésztához meg a szilvás gombóchoz is. És minden este megeszek egy nagy darab graphuitot(bocsi ha nem jól írtam) pedig azelőtt kirázott a hideg tőle.Viszont a kávét megutáltam, ami nem baj, terhesség előtt napi két-három csészével megittam.
2013. jan. 20. 08:00
 37/43 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszettek a válaszok! Így már nem is érzem magam hülyének az epres fahéjas műzlis tej+fasírt kombó miatt! Amúgy a narancslevet utáltam meg.
2013. máj. 8. 12:46
 38/43 anonim ***** válasza:
húsleves joghurttal, mustáros bableves, kecsapos káposztafőzelék, gyümölcsleves uborkával és még sorolhatnám :-D visszagondolni is szörnyű miket nem kívántam! :-D
2013. máj. 8. 12:49
 39/43 anonim ***** válasza:

Az első terhességemnél: az első trimeszterben nem bírtam az édességet, pedig nagyon édesszájú voltam. A narancslevet utáltam meg. A 4. hónaptól már visszatértem az édesslgre és annyi gyümit ettem, hogy csak na. Decemberben-januárban napi 1 kiló mandarint ettem!!! Plusz mellé a banánt, zöldalmát... A párom szeint furcsa, szerintem nem: kakaót ittam és banánt ettem hozzá rendszeresen. Egyszer pedig pörkölt volt nokedlivel, én pedig ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy az elözö napból megmaradt hagymás-dinsztelt csirkemájat is rádobjam:) Ezt egy kis koviubival persze:)

Most még csak 9 hetes vagyok, az édességet megeszem, a hagymát és koviubit kívánom nagyon!!! Furcsát még eddig nem ettem, de biztos lesz...

2013. máj. 8. 12:59
 40/43 gabszem ***** válasza:
nekem nem volt semmi. Az elején étvágytalan voltam pár hétig, ennyi. De utána semmi változás, nem voltam kívánós vagy ilyesmi.
2013. máj. 8. 13:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!