Volt/van valami extrém változás az ízlésetekben a terhességetek alatt?
Olyanokra gondolok, hogy én pl. imádtam a vajas mustáros kenyeret, de előtte sem ettem soha, és most sem bírnám megenni. Vagy pl. terhesség előtt mindig 2 cukorral és hosszú tejjel ittam a káváét, viszont mikor terhes voltam csak egy cukorral és tej nélkül tudtam meginni.
Remélem sok hozzászólás lesz, szerintem ezek olyan mókás dolgok:)
Utolsó vagyok!
Ami még jöhet az édeskés ételek. Nem csoki, hanem pl grizes tészta lekvárral vagy szilvás gombóc!
Alapból nagyon édesszájú vagyok, most az édességre rá se bírok nézni..
Utálom a halat, de volt olyan, hogy 2x is sütöttem, mert megkívántam (meg is ettem).
Ami favorit, az a magos zsömle,vajjal,sajtos párizsival,uborkával :D
Szagokkal se vagyok kibékülve.. Pl. a cigifüsttől rám jön a hányinger, ha elmennek mellettem cigivel az utcán, párom izzadásgátlója detto. Régen imádtam a Domestos szagát, most azt se, plusz a wc-illatosító műanyag izék szagát se bírom elviselni :D
Annyira jók ezek a válaszok :D Kérdező, néha emeld ki a kérdést, hadd jöjjenek még! :)
Nekem még sajna nincs babám (de hamarosan ráállunk a témára D:), de nagyon kíváncsi vagyok, milyen tüneteket fogok produkálni. Ha anyukámra ütök, akkor semmilyet :P, ellenben remek étvágyam lesz XD. Ettől amúgy frankón tartok, mert anyum is így hízott meg, én pedig eleve küzdök a plusz kilókkal, szóval nem kellene...
De olyan jó olvasni, hogy sokaknál totál megfordul az egész :). Korábban édesszájú volt valaki, terhesen meg rá se bíz nézni a csokira. Remélem, velem is így lesz! :D
Az első terhességemnél: az első trimeszterben nem bírtam az édességet, pedig nagyon édesszájú voltam. A narancslevet utáltam meg. A 4. hónaptól már visszatértem az édesslgre és annyi gyümit ettem, hogy csak na. Decemberben-januárban napi 1 kiló mandarint ettem!!! Plusz mellé a banánt, zöldalmát... A párom szeint furcsa, szerintem nem: kakaót ittam és banánt ettem hozzá rendszeresen. Egyszer pedig pörkölt volt nokedlivel, én pedig ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy az elözö napból megmaradt hagymás-dinsztelt csirkemájat is rádobjam:) Ezt egy kis koviubival persze:)
Most még csak 9 hetes vagyok, az édességet megeszem, a hagymát és koviubit kívánom nagyon!!! Furcsát még eddig nem ettem, de biztos lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!