Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt/van valami extrém változá...

Volt/van valami extrém változás az ízlésetekben a terhességetek alatt?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok, hogy én pl. imádtam a vajas mustáros kenyeret, de előtte sem ettem soha, és most sem bírnám megenni. Vagy pl. terhesség előtt mindig 2 cukorral és hosszú tejjel ittam a káváét, viszont mikor terhes voltam csak egy cukorral és tej nélkül tudtam meginni.

Remélem sok hozzászólás lesz, szerintem ezek olyan mókás dolgok:)

2011. ápr. 8. 14:43
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

A 13:23-nak!

Én is rengeteg tejet ittam, hidegen. És a kisfiam ekcémás, a tejtermékektől jön neki elő. Lehet összefüggés?

2011. ápr. 10. 13:56
 22/43 anonim ***** válasza:
13:23 vagyok. Hát nem tudom, az én babám 5 hónapos múlt. Tejet csak 3 decit iszom egy nap, mert az elején megittam a fél litert, de attól nagyon nagyon csúnyán bepöttyöződött. Viszont mértéktelenül eszem a túrót, tejfölt, sajtokat, joghurtokat és azoktól semmi baja. Ettől függetlenül a Te babádnak okozhat ekcémát. Szerintem kérdezz meg egy gyerek bőrgyógyászt. Kitartás, tudom nem egyszerű Nektek. Én is ekcémás voltam, mikor kicsi voltam. Aztán kinőttem.
2011. ápr. 10. 17:56
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
Látom sokan nem szeretik az almát, viszont terhesség alatt azt fogyasztottak, én is ebbe a csoportba tartozom. :)
2011. ápr. 10. 18:22
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

chilis halat sütötökkel. minden nap.

és amiket régen nem ettem, de terhességem alatt igen: sajt, cékla, torma.

2011. ápr. 10. 20:26
 25/43 anonim ***** válasza:

Az első terhességemnél az első jel az volt (4-5 hetesen), hogy hírtelen disznóságokat KELLETT ennem (tepertőkrém, sült császár, kolbász...):P. De ez asztán elmúlt úgy 7 hetesen.

Meg mogyorófagyit főtt kukoricával:D! Ez már később volt, és egyik sem volt otthon, szóval nem is értem, hogy jutott eszembe:D.

Most 16 hetes vagyok, és már most többször jött rám a kívánósság. Pl. megláttam egy mekis reklámot, és olyan szendvics kellett. Vagy tojásleves (már 2-szer), pedig menza óta nem ettem. A gyorskaja amúgy jellemző sajos:S. Hetente ki is könyörgöm apától, hogy együnk vmi "moslékot". Mondjuk legtöbbször a KFC-ben kötünk ki, így kevésbé mardos a lelkiismeret:P:

2011. ápr. 10. 23:03
 26/43 Avery ***** válasza:
100%

Én szerettem a paradicsomot, de mióta babát várok, gonosz és bűnös zöldség lett belőle. :)))

A citromfagyiért nem rajongtam, és a savanyú dolgokért sem általában, most minden jöhet, savanykás gyümölcsök, meg az a szörnyen savanyú gumicukor... :)

2011. ápr. 11. 00:42
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta nem ettem rántottát. Nem utáltam, de nem is kívántam soha, nem is esett jól. Mostanában nagyon rá vagyok kattanva, nagyon jól esik, hetente háromszor is eszek. Alapban nem vagyok édesszájú, inkább chips-es típus vagyok és a savanyú dolgokat mindig is szerettem. Most éppen fordítva. Csoki jöhet bármilyen mennyiségben és feldolgozásban, mindig kívánom és most annyira nem kívánom a savanyú dolgokat.
2011. ápr. 11. 14:38
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
Extrémnek ugyan nem nevezném, de mióta a 3. trimeszterbe léptem nagyon megszerettem a szénsavas ásványvizet, amit hol málnaszörppel, hol egy egész citrom facsart levével cukor nélkül, jó savanyúan iszok. Ilyesmit azelőtt nem volt.
2011. ápr. 11. 16:48
 29/43 A kérdező kommentje:

Most olvastam újra a válaszokat :)

Frissítem, ezek nagyon jók!

2013. jan. 17. 21:24
 30/43 anonim ***** válasza:

Előtte a húslevest literszámra tudtam megenni. Ha nem volt más kaja én tökéletesen tele voltam vele.

Most hányingerem van még a szagától, gondolatától is!

2013. jan. 19. 14:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!