Volt/van valami extrém változás az ízlésetekben a terhességetek alatt?
Olyanokra gondolok, hogy én pl. imádtam a vajas mustáros kenyeret, de előtte sem ettem soha, és most sem bírnám megenni. Vagy pl. terhesség előtt mindig 2 cukorral és hosszú tejjel ittam a káváét, viszont mikor terhes voltam csak egy cukorral és tej nélkül tudtam meginni.
Remélem sok hozzászólás lesz, szerintem ezek olyan mókás dolgok:)
A 13:23-nak!
Én is rengeteg tejet ittam, hidegen. És a kisfiam ekcémás, a tejtermékektől jön neki elő. Lehet összefüggés?
chilis halat sütötökkel. minden nap.
és amiket régen nem ettem, de terhességem alatt igen: sajt, cékla, torma.
Az első terhességemnél az első jel az volt (4-5 hetesen), hogy hírtelen disznóságokat KELLETT ennem (tepertőkrém, sült császár, kolbász...):P. De ez asztán elmúlt úgy 7 hetesen.
Meg mogyorófagyit főtt kukoricával:D! Ez már később volt, és egyik sem volt otthon, szóval nem is értem, hogy jutott eszembe:D.
Most 16 hetes vagyok, és már most többször jött rám a kívánósság. Pl. megláttam egy mekis reklámot, és olyan szendvics kellett. Vagy tojásleves (már 2-szer), pedig menza óta nem ettem. A gyorskaja amúgy jellemző sajos:S. Hetente ki is könyörgöm apától, hogy együnk vmi "moslékot". Mondjuk legtöbbször a KFC-ben kötünk ki, így kevésbé mardos a lelkiismeret:P:
Én szerettem a paradicsomot, de mióta babát várok, gonosz és bűnös zöldség lett belőle. :)))
A citromfagyiért nem rajongtam, és a savanyú dolgokért sem általában, most minden jöhet, savanykás gyümölcsök, meg az a szörnyen savanyú gumicukor... :)
Most olvastam újra a válaszokat :)
Frissítem, ezek nagyon jók!
Előtte a húslevest literszámra tudtam megenni. Ha nem volt más kaja én tökéletesen tele voltam vele.
Most hányingerem van még a szagától, gondolatától is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!