Mikor kell igazán éreznem a pici mozgását? Hány hetesen? 16 hetes kismama vagyok és még semmi! Szerintetek baj van?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 14:21
1/7 anonim válasza:
Igazán igazán a 20. hét után fogod érezni és az is a határ hogy addig kell első mozgást érezni.
-szóval ne aggódj! -
2/7 anonim válasza:
Ez sok mindentől függhet mikor fogod érezni..valaki csak 18-20 hét környékén.Ez nem baj,ne aggódj emiatt érezni fogod már nemsokára.
4/7 anonim válasza:
Biztos azért aggódsz, mert itt sokan írják, hogy már a 16-17. héten érezték a picit mozogni, de nem ez az átlag és nem is verseny!
Én 18 hét 3 naposan éreztem először és még azon is csodálkoztam, hogy jé, de korán, milyen jó!
Az egyik ismerősöm csak 21 hetesen érezte, szóval nem vagy elkésve egyáltalán és nincs semmi baj!
5/7 Andrea1987 válasza:
Én is türelmetlen voltam,hogy mikor fogom érezni,de nyugi légy türelemmel!Már én 27 hetes vagyok és sokat mocorog,ezért megérte várni!
6/7 anonim válasza:
Nekem 17 hetesen mozdult meg először. Első baba. Most 20. hétben vagyunk,és irtó jó érzés folyamatosan érezni amikor mozog :) Nyugi érezni fogod hamarosan :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!Már nagyon várom hogy érezzem!:)
2011. ápr. 6. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!