Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szeretnék nagyon megható...

Szeretnék nagyon megható sms-t küldeni a rokonoknak, ha világra jön a kisfiam. Ötletek, esetleg lehet ilyet letölteni valahonnan?

Figyelt kérdés
Ti milyen sms-t fogtok küldeni, mert én nem szeretnék olyan megszokottat, hogy YX vagyok, apukám és anyukám nagy örömére 300 gr-al és 51 cm-el megszülettem. Van ennél jobb ötletetek?
2011. ápr. 5. 16:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Annyira jók amiket írtatok,csak úgy ráz a hideg!!!!!!!
2011. ápr. 5. 18:18
 12/18 anonim ***** válasza:

én ezt küldtem éppen 8 hónapja ezekben a percekben:

úgy döntöttem feladom luxusalbérletemet majd 33 hét után, s 42cm-el 1980g-al megszülettem. Amíg nincs telefonom, anyánál vagyok elérhető. Bár még nagyon kicsi vagyok, de ígérem nagyra növök. XY

:)

2011. ápr. 5. 18:40
 13/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm nektek! Kiválasztottam ami nekem a legjobban tetszik. Megírtam az sms-t és elmentettem piszkozatként. Amikor a kisfiam megszületik, majd már csak a születési adatait kell bele illesztenem és már csak el kell küldenem.
2011. ápr. 5. 19:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Ezek nagyon szépek!
2011. ápr. 5. 19:17
 15/18 anonim ***** válasza:
ezek tényleg szépek:)
2011. ápr. 5. 19:39
 16/18 anonim ***** válasza:
És melyiket választottad?
2011. ápr. 5. 19:43
 17/18 anonim ***** válasza:

Én ezt írnám ha most szülnék:

Szüleim nagy örömére ...-én megszülettem s ha már itt vagyok elárulok néhány apróságot. Szóval a csuklómra kötött fura ízű szalagra azt írták én lennék .... Talán a ... hajamnak és ... szemeimnek köszönhetően a nővér nénik mind oda vannak értem. Bár most még picinek érzem magam, mindössze ...gr és ...cm vagyok, de három óránként édesanyám karjaiban bőséges ennivalót és szeretetet kapok.

2011. ápr. 5. 21:38
 18/18 A kérdező kommentje:

Azért mert szerettek jöttem e világra.....

Ezt választottam és még kiegészítem majd a baba adataival.

2011. ápr. 6. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!