Szeretnék nagyon megható sms-t küldeni a rokonoknak, ha világra jön a kisfiam. Ötletek, esetleg lehet ilyet letölteni valahonnan?
Mikor megszületik egy várva-várt gyermek, az élet dolgai új értelmet nyernek. Apaszív, anyaszív dobban meg egy párban, új fénnyel ragyognak a világra hárman.
"Mikor megszülettél, ünnep volt az égen. Megkérték a Jóistent a kisangyalok szépen, legyen ez a kislány szebb a százszorszépnél, ragyogjon jósága szebben az ékszernél."
Mikor a gyermek gőgicsél,
Az Isten tudja, mit beszél!
Csak mosolyog és integet…
Mit gondol? Mit mond? Mit nevet?
S mint virággal az esti szél,
Az anyja vissza úgy beszél,
Oly lágyan és oly édesen…
De őt sem érti senki sem.
Hogy mit beszélnek oly sokat,
Apának tudni nem szabad:
Az égi nyelv ez. Mély titok.
Nem értik, csak az angyalok.
Azért, mert szerettek, jöttem e világra
és lettem új fény, csillag, szülők boldogsága. Szeressetek mindig igaz szeretettel,
A kincsetek vagyok, kicsi kincs, de ember.
Jó nekem!(Pető Kovács Júlia)
Csillag vagyok anyám szemében
és vonalak a tenyerében.
Bárhol is van, gondjában vagyok,
ő is csillag, ő bennem ragyog.
tudod én készültem. volt velünk 2 fényképezőgép, meg két fényképezős mobil, hogy biztosan legyen sok kép a frissen született kislányunkról. hogy aztán majd nézegethessük, meg elküldhessük a rokonoknak.
a fissen született apró hölgyről összesen egyetlen darab, rosszul sikerült, mobilos kép van, mert szinte még fel sem ocsodtunk, amikor a kezünkbe adták. és onnantól minden ketyere magasról le volt sz..va.
csinálj a telefonodban egy címlistát, akiket értesíteni akarsz, lőjj egy képet a mobiloddal és minden lacafaca nélkül küld el a listára mindenkinek.
ennél többere se időd, se energiád nem lesz.
Igaz ez nem annyira megható, inkább poénos, én az egyik barátnőmtől ezt kaptam:
Tegnap úgy döntöttem, feladom luxusalbérletem Anyánál, és ...óra...perckor kiköltöztem. Jó volt nála, de ...gramm ... cm-ig nőttem, már szűkösnek bizonyult a hely. X.Y. (baba neve)
Én csak ennyit küldtem anyukámnak, mikor megszületett a mi kis mazsolánk.
(fénykép a babáról) "Szia Nagyi, kibújtam Anyu pocijából! Hamarosan találkozunk.."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!