Mikor lehet elmondani a rokonoknak, hogy babát várunk? Feltétlenül meg kell várni a 12. hetet?
Ki hogy vélekedik erről...
A szülőknek, közeli családtagoknak el lehet mondani, mások szerintem ráérnek megtudni később is. Én így tettem, nem bántam meg.
A barátnőm nem várta meg, elmondta mindenkinek...10 hetesen sajnos elvetélt. Rossz volt válaszolnia az embereknek, amikor kérdezgették, hogy érzi magát... Ez persze nem törvényszerű, hogy másnál is, nálad is így lenne, de talán nyugodtabb lennél, ha már Te is túl jutnál a legkritikusabb időszakon... Persze ez csak rajtad múlik, hogy szeretnéd...
Én minden esetre boldog, egészséges terhességet kívánok neked!
Mi az első Uh után, vagyis az 5. héten már közöltük a szülőkkel. Aztán egyszerűen szájról-szájra ment tovább. Nem tudta tartani a száját a leendő nagymama, nagypapa, a végén már az Apuka sem.
Ma meg már természetes módon mindenki tudja.
20 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!