Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor lehet elmondani a...

Mikor lehet elmondani a rokonoknak, hogy babát várunk? Feltétlenül meg kell várni a 12. hetet?

Figyelt kérdés
2008. szept. 7. 20:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Babonából szokták megvárni,de azon kívül semmi indok nincs, hogy várni kellene. Én nem vártam, mert rosszul is voltam és mit mondhattam miért kell a szülészeti klinikára menni? Tehát nekem muszáj volt szólni, de ha nem lett volna "rosszullét", akkor is a szülőknek legalább rögtön szólok, a többi rokon ráér később is.
2008. szept. 7. 20:26
 2/7 anonim ***** válasza:
A közeli szeretteiteknek, rokonaitoknak elmondhatjátok előbb is, de "szélesebb körben" megvárnám a 12. hetet.
2008. szept. 7. 20:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Ki hogy vélekedik erről...

A szülőknek, közeli családtagoknak el lehet mondani, mások szerintem ráérnek megtudni később is. Én így tettem, nem bántam meg.

A barátnőm nem várta meg, elmondta mindenkinek...10 hetesen sajnos elvetélt. Rossz volt válaszolnia az embereknek, amikor kérdezgették, hogy érzi magát... Ez persze nem törvényszerű, hogy másnál is, nálad is így lenne, de talán nyugodtabb lennél, ha már Te is túl jutnál a legkritikusabb időszakon... Persze ez csak rajtad múlik, hogy szeretnéd...

Én minden esetre boldog, egészséges terhességet kívánok neked!

2008. szept. 7. 20:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2008. szept. 7. 20:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Mi az első Uh után, vagyis az 5. héten már közöltük a szülőkkel. Aztán egyszerűen szájról-szájra ment tovább. Nem tudta tartani a száját a leendő nagymama, nagypapa, a végén már az Apuka sem.

Ma meg már természetes módon mindenki tudja.

20 hetes kismama

2008. szept. 7. 21:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Én sem bírtam várni, azonnal elmondtam a közelieknek.
2008. szept. 8. 11:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Az első nyolc hét a legveszelyesebb, ezert en a 9. heten mondtam el, nem birtam volna a 12.ig varni..foleg hogy rosszul is voltam, vagyok.
2008. szept. 8. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!