Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sokkal kevesebb tünetem van...

Sokkal kevesebb tünetem van az elmúlt héthez képest, ez bajt jelent? Volt így valaki?

Figyelt kérdés
Még csak 5 hetes vagyok,már nincs hányingerem és nem émelygek.A mellfájdalom maradt meg és néha feszül az alhasam.Köszönöm a válaszokat!
2011. ápr. 5. 14:19
 1/2 anonim ***** válasza:

szia

eleinte en is megijedtem, hogy joforman minden apro tunetem elmult. kolleganom mondogatta majd a hatodik het utan meglatod visszajonnek, es igaza lett a 8-dik hettol szazszsor rosszabb, napi 24 oras emelygesem van es csak remelni tudom hogy valaha jobb lesz.

Szoval ha nincs verzes vagy gorcs en nem idegeskednek csak a babanak artasz es lehet te leszel az a szerencses akinek nem lesz gond az elso harom honap

Gratulalok a babahoz

10 hetes kismama

2011. ápr. 5. 15:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia,igyekszem nem idegeskedni:) Remélem minden rendben lesz,köszönöm a megnyugtató választ:)) Gratulálok a babádhoz:)
2011. ápr. 6. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!