Megjött ugyan a mensim időre, de sokkal kevesebb ideig tartott, és kevésbé fájt mint szokott. A mensi előtt pár nappal csináltam tesztet, ami negatív lett. Miért van mégis tünetem?
Figyelt kérdés
Legalább 3 hete hányingerem van reggel és este, de nem tart sokáig, csak néhány percig. Van úgy, hogy kajára sem tudok nézni, mert máris felfordul a gyomrom. Megjött ugyan a mensim időre, de sokkal kevesebb ideig tartott, és kevésbé fájt mint szokott. A mensi előtt pár nappal csináltam tesztet, ami negatív lett. Azóta ugyan nem teszteltem, de a hányingerem ugyanúgy megvan, és az émelygés is előjön néha. Akkor ez most mitől lehet?
Kérlek segítsetek. Nagyon szeretnénk már babát.
2008. jan. 21. 09:23
1/2 anonim válasza:
Szerintem tesztelj,mert ez elég gyanús.Nagyon terhes"szaga" van a dolognak.
Csinálj tesztet és most már ki kell, hogy mutassa.
Sok sikert:)!
13 hetes kismami
2/2 anonim válasza:
Nem lehet, hogy nagyon görcsölsz a dolgon? lehet, hogy csak az elméd játszik veled, és az idegességtől van hányingered. Vigyázz, mert nagyon sok fura dologra képes a test, ha nagyon beleéled magad dolgokban. De nagyon szorítok, hogy ne nekem legyen igazam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!