Tegnap voltam a dokinál, 29 hetesnek kellett volna lennem napra pontosan, de azt mondta a doki, hogy a buksija alapján csak 27 hetes 2 napos vagyok. Idáig is le voltam maradva 2 héttel, csak nem vették észre a dokik?
Velem ugyan ez volt,de igazabol EN meg negyon az elejen vagyok.
Az utolso mensim elso napja szerint mar 10 /betoltott/hetesnek kene lennem de az orvos a baba meretebol 9 hetesnek mondott.
Nekem biztos nem a kozepidoben fogant meg a baba,es a mensim is eleg ossze -vissza volt mostanaban.
Szerintem ne izgulj,nincs semmi gond,ha baj lett volna az orvosod biztosan mondta volna,es ugy van ahogy az elottem iro is mondta,minden kisbaba a sajat utemeben fejlodik.
Ne izgulj,ha nem tudsz megnyugodni keress fel egy masik orvost,es ott ugyis kiderul,h minden oke,de legalabb magad is menyugszol.
9 hetes kismama
nekem megmérte szülés előtt a doki a baba fejét és ráírta a papírra: 10 cm, mehet szülni. Szüléskor derült ki, hogy a baba 11 cm. Örülhetek hogy aránylag simán kifért. Azt azért sose felejtem el, hogy mennyire elsápadt a dokim, mikor a csecsemősnővér megmondta neki, mekkora a babó feje :S
Szóval ennyit a mérésekről.
Nővéremet félidőtől idegesítette a dokija, hogy kicsi a gyerek. Még a papírjára is ráírta, retardált. Erre szült egy 3100 g-os fiút, 37 hétre. Ha végig hordja, kb. 3,5 kiló lehetett volna. Kérdem én, miért volt ez kicsi?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!