Miért van az hogy a kicsikém méretei alapján 17+ hetes de a combcsont mérete csak 16 hetesnek felel meg?
BPD:38mm,OFD:48mm,HC:136mm,TAD:38mm,AC:122mm,FL(combcsont méret):22mm,EFW(súly):188g
Aggódom met most vagy a fejecskéje tul nagy meg a hsikája vagy a combja kicsi!:( Remélem tudtok segíteni!
az orvos mondta, vagy táblázatokat nézegetsz a neten?
ha az utóbbi, akkor fejezd be! minek stresszeled magad feleslegesen?
Orvosnál utoljára 12 hetesen voltam és csak jövőhetén kell ujra mennem ,közben megcsinálták az AFP-t de nem ultrahangoztak,de voltunk a párommal 4d-s ultrahangon és ott ezeket a méreteket adták meg és a táblázatok alapján néztem hány hetes lehet.
A méreteket pedig jól írtam mert mm-ben adták meg és nem centiben,de ott nem mondták ,hogy gond lenne csak megijedtem a különbség miatt most hogy nézegetem a neten a táblázatokat!:(
1-2 hetes eltérés simán lehet a táblázatokhoz képest, mert a babák nem aszerint fejlődnek!
Ne aggódj szerintem!
Az én babámnak is minden UH-n a combcsontja pár mm-rel rövidebb, mint a táblázatban,(most 34 hetes, de a méretei szerint 36+4, a combcsont mindig is picit rövidebb volt, az most 36-37 hét közti értéken van) de még senki nem mondta, hogy ez baj lenne. Sőt, Down-ra 1:50hez lett az a hülye kockázatelemzés, de az amnio negatív. Én sem vagyok magas (164) meg az apja sem. Biztos ő sem lesz égimeszelő :) Én erre gondolok, biztos nem arra, hogy ez betegséget jelent. Kérdezd meg a dokit, és szerintem nyugodj meg. Még az is simán lehet, hogy el lett mérve. De biztos, hogy ez nem probléma.
34h
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a nyugtató szavakat,meg fogom kérdezni a dokit de az csak jövőhét csütörtökön lesz.
Én nem találtam még olyan táblázatot amelyben tól-ig lennének megadva a méretek.van olyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!