Az baj, ha a babám fejmérete alapján 26 hetes, de a haskörfogat és a combcsont alapján 1-2 héttel fiatalabb? 26 km
BPD 68,5 mm (67 mm az átlagos)
OFD 79,5 mm
HC 240 mm
AC 217 mm (223-nak kellene lennie a 26. hétre)
FL 46,6 mm (49-nek kellene lennie a 26. hétre) a mi értékeink alapján ez 24 hetes babának felel meg.
Ilyen előfordul, nem feltétlenül baj.
A fiamnak 3 mérésből 3 időpontja volt, és nem volt probléma. Az egyik alapján 32, a másik alapján 34+4, a harmadik alapján meg 30+6 hetes volt. Akkor voltam 32+4:D
A terhességem alatt nekem többször is előfordult, hogy ez vagy az az adat eltért.
Voltunk 4d-n is, ott a leleten mindenféle méretet, adatot megkaptam (vagy 8 félét), és mellé volt írva mi a normális és ahhoz képest a lányom hol tart. Hát ezen a papíron 23-27 hétig terjedő adatok voltak, én pedig 25 hetes terhes voltam. S nem volt semmi baj, csak hát nem fejlődnek a babák egyformán a szakkönyvek szerint. :)
Szóval ne aggódj, amiket írtál még nem kóros eltérések!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!