Tényleg havonta be kell feküdni a kórházba, ha táppénzen akarok lenni?
Nincs semmi bajom, csak a munkahelyemmel. A dokim adna is javaslatot, de a háziorvosom azt mondta, hogy 1 hónapnál tovább nem tud táppénzen tartani, és hogy 2 napra havonta kórázba kell feküdnöm. Hogy működik ez?
12+4 hetes Kismami
Én annyival elintéztem ezt az egészet, hogy egyszerűen a kórházban vettek fel táppénzre. Így nem kell semmi javallat. Plusz nem kell kéthetente a betegek közé mennem a táppénzes papírért!
Még nem hallottam ilyet, hogy befektet, ez akkora marhaság. Mármint ha a nődoki ad havonta javallatot, akkor táppénzen fog tudni tartani! Ha nem, akkor vetesd át magad a kórházban táppénzre!
Szia!
Tőlem megkérdezte első vizsgálaton a nőgyógyász, hogy milyen a munkahelyem, elmondtam, majd megkérdezte,hogy akkor írhatja-e a javaslatot táppénzre. Utána csak bevittem a védőnőmhöz, ő meg átvitte a háziorvosnak. És nem is kell többször javaslat. Ráadásul be sem kell mennem 2 hetente a betegek közé, mert a védőnőm kikéri:)
Ilyen is van. De milyen érdekes, hogy mindenhol máshogy működik a dolog... Nekem hangyányit fura a magyar egészségügy.... Bár gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
Boldog babavárást!
szia.engem a nödokim irt ki táppénzre,és nem kell befeküdnöm a korházba.erről én még soha nem is hallottam.korházba dolgozom és mondtam a dokimnak h szeeretnék táppénzre menni mert sokat kell hajulnom és estére be szoktam néha görcsölni is jobban és féltem a manokám.és erre egyből kiirt ő.még a házidokihoz sem kellett javaslattal menni.szerintem beszélj a dokiddal.ö segiteni fog ebben biztos.
boldog babavárást.14hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!