Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Petevezeték átfúvatást hogyan...

Petevezeték átfúvatást hogyan csinálják? Mire számíthatok, meddig kell kórházba lenni, utánna táppénzen? Nagyon fájdalmas?

Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nagyon érdekel akkor a keresöbe ird be ott sokkal jobb tömörebb válasszt fogsz kapni.egyépként nem fáj, ne aggódj.
2009. márc. 25. 08:21
 2/4 anonim ***** válasza:
szia!Ha jól tudom ez egy fél órás műtét és elaltatnak,közben nem érzel semmit! Utána lehet hogy a hasfalon ejtett kis pici szúrások fájni fognak,változó. De nem vészes szerintem. Előtte való nap be kell feküdni a kórházba, másnap műtét és ha minden oké és nem hánysz akkor 3.nap haza is engednek!!Minden jót, ne idegeskedj!
2009. márc. 25. 08:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálam így zajlott: reggel kellett bemennem a kórházba (bocs, de nem emlékszem, hogy ehettem-e előtte), kaptam ágyat, aztán öltözés, és irány a "műtét". Katétert csatlakoztattak a petevezetékeimhez, és irány az átfújás. Nem altattak (ha altatnak, tutti nem ehetsz előtte), monitoron nézték a kontrasztanyag átjutását a petevezetékeken. Kicsit fura érzés, mikor érzed, hogy folyik benned. Ez kb. 15 perc, ha volt. Utána felvittek a szobába, kb. 1 órát nem volt szabad a fejemet megmozdítani (nem tartottam be, szét is akart hasadni). Ebédet kaptam, simán lehet enni. Másnap reggel vizitelés után hazaengedtek.
2009. márc. 25. 08:24
 4/4 anonim válasza:
Szia nálam volt már,én 1órát voltam a műtőbe mert alergiás voltam az egyik altatószerre ez akkor derült ki.Amúgy nem fáj nem érzel semmit,4 napig voltam bennt.Első nap bementem megkaptam az ágyamat vacsit már nem kaptam,estére kaptam 1liter hashajtót amit az éjszaka meg kellett innom,másnap dél körűl műtét,utánna meg 1nap a megfigyelőbe.Nekem csak akkor fájt amikor kihúzták a csöveket a hasamból.Másfél hét után pedig varratszedés az sem fájt.
2009. márc. 25. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!