Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak az én anyósom ilyen...

Csak az én anyósom ilyen kiborító?

Figyelt kérdés
Amióta megtudta hogy babát várok az idegeimre megy szó szerint.Egy folytába azzal zaklat hogy nehogy meg hízak mert akkor cukorbeteg leszek majd."Hisz ugy sem vagyok már így sem sovány"Elmondom max 5kg felesleg van rajtam.Igazából mindig elmondja hogy ne is egyek inkább csak amit muszály.Egyfolytába azzal van elfoglalva hogy plusz vizsgálatokat végeztessünk el,ami nem is kötelező.Hogy jaj istenem csak nehogy beteg legyen az a gyerek.Miért lenne az?Fiatalok vagyunk én 25 a párom 24.Készültünk a babára.És eddig minden eredménye rendben van.És abba már bele se akarok gondolni mi lesz ha meg lesz a baba mit fog művelni.
2011. ápr. 2. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Lehet hogy neked alacsony a toleranciaszinted. Biztos neked is vannak idegesítő jellemvonásaid, de nem írtnak ezért ki kérdést azok akik veled együttélnek. Az anyósod csak aggódik. Más meg azért sír mert nincs senkije, senki sem segít neki. Örülj hogy neked van.
2011. ápr. 2. 18:00
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
nekem is ilyen az anyósom, a súlyommal jön állandóan, 8 hetes vagyok pont emiatt nem tuja még h terhes vagyok majd a 12. hét után, mielőtt teherbe estem azt mondta h a súly miatt nem esek könnyen teherbe meg el fogok vetélni ha sikerül, valamint ami ki is csapta a biztosítékot nálam, hogy bele fogok halni a szülésbe olyan sok rajtam a felesleg....na azóta se nagyon járok hozzá csak ha muszáj...kitartást!
2011. ápr. 2. 18:34
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Szia! Az én anyósom is egy rémálom, ha ez megnyugtat... Nekem nem jön a súlyommal szerencsére (bár nincs is miért) de állandóan mindenben okoskodik, ő mindent jobban tud mindenkinél... A 8 éves szanaszéjjel használt, több helyen törött babacuccokat akarja ránk sózni, mert hát jó az... Közbe a hátam mögött apósomnak olyanokat mond, hogy én majd biztos tiltom a gyerektől, meg ilyeneket talál ki... Hát igaza van, az ilyen emberektől inkább óvom a gyerekem. Már most tudom, hogy ha meglesz a baba akkor meg le sem fog szállni rólam, de már mondtam a páromnak, hogy nem fogom hagyni, hogy terrorizáljon, kiosztom én, mint 56-ban a földeket. :) Szóval ne aggódj, nem vagy egyedül ezzel a gonddal. Kitartást. 31 Hkm
2011. ápr. 2. 19:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez biztos kiborító, és valószínűleg később se lesz könnyű, de próbáld meg ezeket ne nagyon felvenni. Gondolj mindig arra, hogy akármit is gondol, és akármit is mondd, a te és a párod joga a baba körüli kérdésekben (és már a terhességgel kapcsolatban is) dönteni. Mondja csak el, hogy szerinte hogy kéne, hallgasd végig nyugodtan, te meg majd úgyis azt csinálsz amit akarsz, hiszen mit tud tenni a szócséplésen kívül? Igazából semmit. Később meg jól fog jönni hogy ilyen aktív, mert nagy áldás ha időnként vigyáz majd a gyerkőcre.
2011. ápr. 2. 20:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hú,de fura,engem meg folyamatosan tömnek!tömnének anyósom,rokonok,mindenki :) Meg is van az eredménye,15 kg plusz 33 hetesen jelenleg,mégsem vagyok cukorbeteg.Valószínüleg akinek hajlama van rá,annál kialakul,és a súlynak ehhez semmi köze sincsen.Ezt magyarázd el neki,akár nyomtass ki e témában valami orvosi infót a netről.Persze köszönd meg előtte,hogy ennyire "figyelmes" ne legyen belőle sértődés.Engem is idegesítenek amúgy az ilyenek,de kb.minden 2.terhes nőt ilyenekkel "zaklatnak"
2011. ápr. 2. 21:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja és egyfolytába azzal van elfoglalva hogy ő akar bennt lenni a szülésen.Még csak az hiányozna nekem hogy ott rikácsoljon a fülembe.de látom nem csak nekem ilyen az anyosom.
2011. ápr. 3. 10:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nekem isteni anyosom volt tavaly vesztettük el és egy világ dőlt össze bennem..Szerintem csak nem tudja hogy mutassa ki az aggodalmát.deee ne hagyd magad..Én nagyon jol kijöttem anyossasl.Jokat csacsogtunk imádtam.
2011. ápr. 4. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!