Anyósom szerint ezúttal fiam lesz, mert nem émelygek, nem hányok, szerintetek, mik a tapasztalatok?
Tudom,badarság erre alapozni,mégis azért érdekelne egy kis "statisztika".
Lányommal anno tényleg émelyegtem egész nap már a nemvárt napjától kezdve.
Anyósom azt mondta,hogy a lányával ős is rosszul volt,a fiával meg semmi baja nem volt.
Erre tényleg ne alapoz...
Mindenkinél más szerintem, ha nem vagy rosszul az nem jelent semmit.Ez csak mende monda, ismerek olyant aki végig hányta a 9 honapós és fia lett, és olyan is aki nagyon jól érezte magát végig és lánya született.
Hát nem tudom. Nekem ugyan volt, egy kis hányinger de az csak bizonyos szagoktól hányni nem hánytam én inkább csak álmos voltam az első 3 hónapban és lányom lett.
Az egyik kolléganőm hányt és rosszul volt neki meg fia lett.
Szerintem ez nem mérvadó ugyancsak az sem, hogyan nő az anya pocakja. Nekem nagyon sokan mondták, hogy csúcsos a pocim biztosan fiam lesz.
Mi hárman vagyunk testvérek 2 fiú és én az egy lány.Édesanyám azt mondta egyik terhessége között sem volt különbség.A védőnőmnél 4 gyermek van 3 fiú és a negyedik a lány.Azt mondta azt hitte a negyedik is fiú lesz mert ugyanolyan volt a terhessége mint a három fiúnál és lám lány lett.Szerintem erre nem lehet alapozni,de biztos olyan is van ahol bejön.Igazából mindegy az egészség a fontos.
Üdv:34 hetes kismama /aki nem tudja milyen nemű lesz a pici baba/
Első terhességemnél minden reggel rosszul voltam, hánytam, émelyegtem kislányom született.
Második terhességemnél semmi bajom nem volt, nem hánytam és megint kislányom született.
Szóval én nem hiszek az ilyenekben... :-)))
Nekem semmi bajom nem volt a fiammal, nem hánytam, nem émelyegtem, nem voltam rosszul szagoktól, kívánós sem voltam.
Most kb az ötödik hét óta folyamatosan rosszul vagyok. Hánytam is már, egész napos émelygés a program, nem bírok bizonyos szagokat, sok mindent nem kívánok, amit igen, az nem mind baromság. Fáradékonyság rosszabb már nem lehet.
Bár nem adok az ilyen babonáknak, de reménykedem, hogy kislány lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!