Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyósom szerint ezúttal fiam...

Anyósom szerint ezúttal fiam lesz, mert nem émelygek, nem hányok, szerintetek, mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Tudom,badarság erre alapozni,mégis azért érdekelne egy kis "statisztika".

Lányommal anno tényleg émelyegtem egész nap már a nemvárt napjától kezdve.

Anyósom azt mondta,hogy a lányával ős is rosszul volt,a fiával meg semmi baja nem volt.

2011. máj. 23. 13:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Eddig van egy kislányom és egy kisfiam. Most várom a 3.-at. A három terhességem teljesen más. Semelyik semelyikre nem hasonlít, pedig vagy fiú lesz, vagy lány.
2011. máj. 23. 14:19
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem émelyegtem, nem hánytam soha. Lányom lett.
2011. máj. 23. 14:23
 13/19 anonim ***** válasza:
én egyikkel sem hánytam, a kislányommal anno enyhe de egész napos émelygésem volt a 12. hétig, most fiút várok, vele erős hányinger rohamaim voltak, főleg kora délutántól, este már alig bírtam enni, annyira nem kívántam semmit, kb. a 15. hétig, de nem hánytam. ételundorom is volt, más-és más a két terhességnél.
2011. máj. 23. 14:25
 14/19 anonim ***** válasza:

Első terhesség: nem hánytam, nem voltam rosszul, semmi gondom nem volt, kisfiam született.

Második terhesség: nem hánytam, nem voltam rosszul, semmi gondom nem volt, kislányom született.

Szerintem sem lehet erre alapozni.

2011. máj. 23. 14:55
 15/19 anonim ***** válasza:
Az első terhességemmel semmi bajom nem volt, se hányás, se rosszullét. Kisfiam lett. Most nagyon rosszul voltam s minden bajom előjött, ami csak jöhetett s megint kisfiam lesz. 37 hetes kismama
2011. máj. 23. 15:36
 16/19 anonim ***** válasza:
Az első 15 hétben azt hittem elpusztulok a hányingertől. Szörnyű volt minden nap a hányinger kerülgetett. Fiam lesz! Ugyhogy erre nem lehet alapozni. Jah és iszonyatosan kívánom a savanyút!
2011. máj. 23. 19:06
 17/19 anonim ***** válasza:

A lányomnál végig hánytam a 16. hétig, nagyon sokszor egy nap, és sósat kívántam végig, meg chilis babot, tükörtojást stb. Most is jó evő a lánykánk :)

Most fiút várunk, csak néhányszor voltam rosszul, és húst hússal ennék, no meg gyümölcs (6 db alma vacsorára) :)

Ettől függetlenül nem tudom, melyik a "megszokott", nálunk így jött ki:)

üdv: 26 hkm

2011. máj. 23. 19:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Az első fiammal 16 kilót fogytam terhesség alatt mert állandóan hánytam ,a kisfiammal még hányingerem sem volt.A lányommal talán kétszer hánytam, viszont iszonyú hányingerem volt végig.
2011. máj. 24. 14:08
 19/19 anonim ***** válasza:

Én mindent cáfolok.

Első terhesség: hányinger egy percig sem volt,ettem a kakaós csigát kakaós csigával(amúgy nem szeretem a édességet),ikerlányaim lettek.

Második terhesség:hánytam legalább napi 1* a 14.hétig és lám most is kislányt várunk.

2011. máj. 25. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!