Anyósom szerint ezúttal fiam lesz, mert nem émelygek, nem hányok, szerintetek, mik a tapasztalatok?
Tudom,badarság erre alapozni,mégis azért érdekelne egy kis "statisztika".
Lányommal anno tényleg émelyegtem egész nap már a nemvárt napjától kezdve.
Anyósom azt mondta,hogy a lányával ős is rosszul volt,a fiával meg semmi baja nem volt.
Első terhesség: nem hánytam, nem voltam rosszul, semmi gondom nem volt, kisfiam született.
Második terhesség: nem hánytam, nem voltam rosszul, semmi gondom nem volt, kislányom született.
Szerintem sem lehet erre alapozni.
A lányomnál végig hánytam a 16. hétig, nagyon sokszor egy nap, és sósat kívántam végig, meg chilis babot, tükörtojást stb. Most is jó evő a lánykánk :)
Most fiút várunk, csak néhányszor voltam rosszul, és húst hússal ennék, no meg gyümölcs (6 db alma vacsorára) :)
Ettől függetlenül nem tudom, melyik a "megszokott", nálunk így jött ki:)
üdv: 26 hkm
Én mindent cáfolok.
Első terhesség: hányinger egy percig sem volt,ettem a kakaós csigát kakaós csigával(amúgy nem szeretem a édességet),ikerlányaim lettek.
Második terhesség:hánytam legalább napi 1* a 14.hétig és lám most is kislányt várunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!