Csak én nem tudom rendesen felhelyezni a Klion-D-t?
Figyelt kérdés
Nekem olyan "éles", miért nem rendes kúp alakúra csinálják?? Így nem tudom felrakni, csak éppenhogy bent legyen, aztán küszködök vele. Ráadásul csíp is. (Nem tudom ez az "él" sérti fel ott, vagy ahogyan oldódik a kúp, azt érzem??
Ti nem voltatok még így?
26 hkm
2011. ápr. 1. 21:04
1/3 anonim válasza:
Szia! Nekem is kellett ilyet használnom. Mielőtt felteszed be kell vizezni, bár még úgy is elég kellemetlen. Én kicsit "felnyúltam" (bocsi a kifejezésért) mielőtt felraktam, hogy könnyebben felmenjen, így volt valamivel könnyebb. Csípni nekem nem csípett, arról nem tudok írni sajnos.
2/3 anonim válasza:
szia! én is szenvedtem vele,és csípett is,jaja nagyon szenvedtem,de kaptam hozzá dalacin krémet,attól meg allergiás reakcióm lettek az antibiotikum miatt, ráadásul az a kúp sztem nem használt hosszútávon
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi csajok, azt hittem már anatómiailag csak én nem felelek meg a kúpnak :/
:)
2011. ápr. 2. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!