Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van az, hogy nem tudom...

Miért van az, hogy nem tudom "rendesen" felhelyezni a tampont?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok,még szűz.Sokszor próbálkoztam már tamponnal,de valahogy soha nem sikerült úgy felhelyeznem, hogy kényelmes is legyen.Sokan mondják, hogy valószínű, hogy nem dugom fel rendesen, de ez nem igaz mert a középső ujjammal csináltam és teljesen felnyomtam.Amikor felhelyezem akkor oké minden, de egy kis idő múlva már kényelmetlennek érzem, olyan mintha kicsúszott volna :S

(nem találtam ennek a kérdésnek aktuálisabb témakört, ha valaki esetleg ebbe kötne bele :P)

Előre is köcce a válaszokat.Jó lenne minél hamarabb megoldás,mert sokat hívnak strandra és a mensi miatt nem tudok menni :(

2008. júl. 7. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
nekem is ez van. rendesen felteszem, de egyszerűen kicsúszik. mondjuk én nem vagyok szűz, de akkoris idegesítő...
2008. júl. 7. 21:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért van, mert nagyon szűk lehetsz, és amint egy kicsit megdagad a tampon, már érzed, hogy ott van. Ha mini tampont használsz, akkor nem tudom mi lenne rá más megoldás. Akkor sajnos marad a betét és nincs strand :-(
2008. júl. 7. 22:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Először próbáltam minivel, nem volt jó.Utána próbáltam nagyobbal is hátha azért nem jó mert kicsi és azért csúszik ki.De nem :S az is kicsúszott :S
2008. júl. 7. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
64%

Nem tudom mi lehet a gond. Én pl utáltam mindig is a tampont. Soha em éreztem úgy, hogy tiszta és biztonságos lenne.

Én inkább nem mennék strandra, vagy csak napozni addig.

2008. júl. 7. 22:23
 5/5 anonim ***** válasza:
szia... én eleinte mindig azt éreztem, hogy de igen, jól raktam fel, mégis hamar elkezdett nyomni... de aztán egyszer ráéreztem a techikára és hiába voltam szűz a 2. legnagyobb méret is simán belement utána. persze először még a mini is nagynak tűnt. én mutatóujjal csinálom mindig azt dugomk fel, a hüvely és a középső ujjammal pedig finoman szétnyitom a "bemenetnél". guggolok félig és egy másodperc alatt fent is van, nem érzem semennyire. remélem, valamit segítettem.
2008. júl. 8. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!