10 hetesen nektek volt már pocakotok?
8 hetes vagyok.Van mikor egészen nagy a pocim,aztán meg szinte alig van.Úgyhogy ez még csak puffadás szintén.
Egyébként gratulálok az ikrekhez!! :)
Dehogy volt, max puffadás..
Mind a két terhességemnél kb félidőtől látszott a hasam.
Én épp 10 hetes vagyok, és a hasam elmenne egy 20-25 hetes első gyerekes hasának. Egy babát várok, de ő már az ötödik, ez az oka annak, hogy nagy a hasam. (Minden terhességnél egyre hamarabb megnőtt.) Ikreknél szintén normális, hogy hamarabb nő. Az egyik barátnőmnek is ikerterhesség volt az első, és azt mondta, jó kis hasa volt már 12 hetesen.
Gratulálok az ikrekhez!
Tegnap 9.36-os vagyok. Én hiába szedek Espumisant, nem megy le a hasam. Reggel 20 hetesnek néz ki (az első terhességemhez viszonyítva), este 25-nek. Pedig az előző szülés után visszament. Valóban nem (csak) a baba, mert ő még nagyon pici, de az ötödiknél már minden szövet úgy meg van lazulva, hogy ahogy nő a méh, egyből nyomja ki a többi dolgot, és ezt már behúzni is lehetetlen.
A kedves kérdezőnek még nincs óriási hasa (ha jól értem), csak elkezdett nőni, az már simán lehet a 2 babától, a kétszer annyi magzatvíztől, stb. Nyilván neki a méhe is sokkal nagyobb, mint egy átlagos 10 hetesnek. És sokkal gyorsabban is fog nőni neki. Persze egy kis puffadás is rátehet, de ilyenkor már nem annyira jellemző a puffadás, mint az első hetekben.
Persze nem vitatkozni akartam az előző (utolsó) válaszadóval, csak több okot leírni, ami okozhatja a has növekedését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!