Hány hetesen vettétek észre magatokon, hogy elkezdett növekedni a pocakotok?
Figyelt kérdés
Nekem már feszülős pólóban látszódik, hogy nagyobb a hasam, ez már a babától lehet?
13+4 km
2011. ápr. 29. 14:12
1/10 anonim válasza:
Én kb. a 15-16 héten kezdtem el észrevenni a pocakomat, de mások nem látták rajtam sokáig.
Lehet, hogy neked már a baba miatt feszülnek a pólók.
2/10 anonim válasza:
Kb félidősen, de akkor is még a normál cuccaimat hordtam.
3/10 anonim válasza:
14 hetesen már mások számára is egyértelmüen látszott
4/10 anonim válasza:
Első babámnál 12. héttől már nem csak én,de más is észrevette.Persze ez még nem csak a baba,hanem a puffadás,vizvisszatrtás stb.
6/10 anonim válasza:
Első babánál a 12ik héten kezdett nőni a pocakom,második-harmadik babánál sokkal hamarabb! 8hetesen már elkezdett nőni,12hetesen már idegeneknek is egyértelmű volt,hogy babát várok!
7/10 anonim válasza:
Annyira vékony voltam(49kg),hogy már 8 hetesen kerekedett, persze még simán mondhattam,hogy bezabáltam, de nekem látható volt a növekedés...Onnantól folyamatosan nőtt, úgyhogy most is csak pocak van, de már jó nagy! 32 hkm
8/10 anonim válasza:
kb 14 hetesen én már láttam magamon, de a kívülállók is észrevették 16-18 hetesen.
10/10 anonim válasza:
14 hetesen már én is észrevettem magamon, 16 hetesen már át is adták a helyet a villamoson :)
Egyébként első baba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!