Ha most 6 hetes vagyok, akkor kb mekkora lehet már a méhem? Elkezdett már növekedni?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert szerintem máris nőtt a hasam alja, legalábbis többen is mondták, hogy mintha már látszana is. És én is érzem.2009. máj. 17. 08:53
1/5 anonim válasza:
Szerintem a méhed még nem kezd el nőni 6 hetesen, azt tudom, kb. 12-13 hetesen akkora, mint egy grapefruit.
2/5 anonim válasza:
szia, valamennyit nő, 6 hetesen nekem annyit írtak az első terhességemnél hogy lúdtojásnyi, most 2.nál most 5 hetes vagyok és énis érzem hogy nagyobbodik valamennyit
3/5 anonim válasza:
az elején inkább a puffadás szokott látszani,de azért a méh is növekszik valamennyit természetesen
4/5 anonim válasza:
Biztos nőtt már valamennyit,de annyit nem hogy látszodjon is.Valószinüleg fel vagy puffadva egy kicsit.De ne aggódj,lassan már tényleg látszodni fog,türelem:))))
5/5 anonim válasza:
múlthéten voltam a 7 hetes ultrahangon, azt mondták hogy kb 4,5cm a méhem. és benne a baba 10mm :-)
De én még nem látok magamon semmit. Ha te úgy érzed hogy már látszik valami, az valóban csak a puffadás okozza. jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!