Kismamák, ti nem féltek, hogy ideér a radioaktív sugárzás Japánból és árthat a babáinknak? Légyszi ne nevessetek ki a kérdésem miatt.
Én nem félek, szerintem nem tájékoztatnak félre. A sugárzás ott sem életveszélyes, ami meg ide jut annak semmi hatása nem lesz. Azért nem kell ezt az esetet összekeverni csernobillal mert mindkettőben szerepel az "atomerőmű" szó.
Vagy úgy kérdezem: szerintetek melyik hatékonyabb - a 30 évvel ezelőtti szovjet technikai vagy a mai japán? Valami különbség azért csak kell legyen.
Persze megértem hogy aggódsz, de hidd el ezzel többet ártasz a babának mint a sugárzás. Inkább ne nézz híreket!
Csernobil talán egy kicsit más volt. Két okból is. Egyrészt sokkal nagyobb volt a sugárzás. Másrészt a nagy Szovjetúnió azért titkolta el az adatokat, mert nem akarták elismerni, hogy náluk is vannak hibák.
Persze én is tartok az egésztől, de bizakodással tölt el, hogy a Japánból hazautazó magyaroknál nem találtak semmit.
Nem felslges pánikeltés. Amí élünk azt ki kell élvezni és felesleges ilyeneken aggódni, 1 életünk van.
Csernobil sokkal közelebb volt/van.
Szóval egyáltalán nem érdekel.
Nem felslges pánikeltés= szerintem felesleges pánikkeltés folyik
ezt akartam írni
előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!