A 12. heti ultrahangon 4,5 a nyakiredő vastagsága. Az orvos szerint 95%, hogy Down-os a babám. Javasolja az terhesség megszakítását! Most mit tegyek?
Szívemből sajnálom, sok erőt és kitartást kívánok dönts bárhogy is.
A férjed viszont biztosan nem az életed társa. Emiatt is sajnállak.
Annyira sajnálom :(
Azt is, hogy a férjed ezt így reagálta le, nagyon jó lenne, ha lenne most veled valaki, aki támogat, bárhogyan is dönts...
Sok erőt Neked!
Nagyon sajnálom. Borzasztó lehet, amin keresztül kell menned.
Sok erőt kívánok hozzá, bárhogy is döntsetek! Nagyon nehéz választás előtt álltok.
Szia, sajnálom nagyon, de én nem ítélem el a férjedet, én megmondom őszinét, ha le is pontoztok érte, bármilyen nehéz is ez, de én is így döntenék- nem magam miatt, de nem kívánnék a gyerekemnek olyan életet, ahol mindenki kirekeszti. Akárhogy is nézzük ilyen élet várna rá. A társadalom nehezen tolerálja a másságot- akármilyen másságról is van szó.
Sztem nem rossz ember a férjed, csak előrelátóbb, és nem érzelmi alapon hozta meg ezt a döntést.
Nagyon sajnállak, nagyon nehéz helyzetben vagy.
Ezt a döntést neked is meg kell hozni- mármint, vagy a férjedet vagy a beteg gyerekedet választod- és ez biztos, hogy irtó nehéz és lelkileg nagyon megvisel.
Mindenki nagyon szurkol neked - én is! Majd írd meg hogy döntöttél.
Próbáld meg felvenni a kapcsolatot olyan szülőkkel akik ilyen beteg gyerekeket nevelnek.
Akkor könnyebben tudsz dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!