A 12. heti ultrahangon 4,5 a nyakiredő vastagsága. Az orvos szerint 95%, hogy Down-os a babám. Javasolja az terhesség megszakítását! Most mit tegyek?
Mindenképp keress fel egy genetikust minél hamarabb!!! Hajdú Krisztinát én is ajánlom! Mondd el nekik, hogy mi a helyzet és azonnal fogadjanak még holnap!
A gyorsaság nagyon fontos, mert úgy tudom 12. hétig altatásban abortusz van, utána meg kell szülnöd ami borzasztó lenne. Tehát a magzatvíz eredménye 1 hónap, ha baj van a babával, akkor kb két hét múlva telefonálnak, hogy menj be (volt ilyen vizsgálatom, tudom. Még a mosdóba is telefonnal mentem 1 hónapig) Tehát akkor már 14 hetes leszel. A méhszájtágító zselé nem gyerekjáték, a szülés, vajúdás sem. Azonnal intézkedj!!!!!
Chorionboholy mintavételt a 14. hétig lehet csináltatni. Ingyen megcsinálják a Bajcsy kórházban, Dr.Ferenczy....sajnos nem tudom a keresztnevét, de a genetikai labort kell kérni a telefonon. Menj el a Hajdu dr.nőhöz, de Ő az Istenhegyi Klinikán tudná csak megcsináltatni 65ezerért. Ha van rá pénzetek, akkor oké, de ha nincs akkor meg lehet próbálni a Bajcsyt. Nekem a Hajdu doktornő nem tudta megcsinálni a korinboholyvizsgálatot, mert ha hátul van a méhlepény akkor nemlehet elvégezni, így nálam maradt a magzatvíz. Most kaptam értesítést, hogy minden oké.....4 hétre rá, ahogy levették a mintát. Sajnos idegörlő a várakozás.
Másik: a Telki kórházban 3 nap alatt van eredmény, fizetős, nem tudom,hogy mennyi.Ezt most csak azért írtam,hogy hátha úgy van pénzetek...
sok sikert
Sok sikert kívánok!!!!!!
Kedves válaszadók, köszönöm szépen a sok biztatást, de szomorú híreket kaptam. A gyanú beigazolódott, az eredmények szerint Down-szindrómával állunk szemben.
Férjem hétfőre kért időpontot a "szülésre". Én nem vagyok benne biztos, hogy elmegyek. Ő nem segít a gyerekkel ha megtartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!