A 12. heti ultrahangon 4,5 a nyakiredő vastagsága. Az orvos szerint 95%, hogy Down-os a babám. Javasolja az terhesség megszakítását! Most mit tegyek?
Én is azt gondolom, hogy további vizsgálatok nélkül ne dönts.
Nagyon szorítok nektek, hogy rendben legyen a babád!
Nehéz lehet nektek nagyon, sajnálom. Nálunk a nyaki redő rendben volt, egy echogén focust találtak a szívén. Önmagában semmit sem jelent, de az Afp-t vártuk nagyon, ami szerencsére jó lett. Teljesen így sem nyugodtam meg, azért már jobb.
Drukkolok!!!
18 hetes km
Nagyon-nagyon szoritok neked,hogy kiderüljön nincsen semmi baj.
Mindenképpen csináltasd meg a magzatvizvételt,nehogy csak az uh alapján döntsél.
Kivánom neked a legjobbakat!
Igen, mindenképpen kell magzatvízvizsgálat! Nagyon szurkolok nektek én is!!
És beszélj a férjeddel, hogy tényleg el akarjátok-e vetetni, ha netán mégis donw kóros lett?
Én láttam nemrégiben egy kislányt, nagyon aranyos volt, majdnem megettem a picit!!
Bár ez neked most sokat nem segít.
Majd írj azért!
Nekünk is volt egy ilyen "90%-os probléma" az egyik mostanra hála Istennek egészséges kislánynál. :(
Ott is megcsinálták a magzatvíz vételt, és 2 hét idegörlő várakozás után kiderült, hogy vaklárma volt. Most egyéves a kicsi és gyönyörű, makkegészséges!!! Imádkozom értetek, máris!!! Együttérzésemet küldöm, és sok-sok erőt, kitartást! Ha kell, menjetek el egy budapesti vagy megyeszékhelyi klinikára, ha nem éppen ott éltek, és majd, ha annak a vizsgálatnak is meg van az eredménye, lehet, hogy hátradőlhettek! A jót várd!!! Nagyon-nagyon veletek érzek!!! Főleg veled!!! Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!