Napok óta nyomást érzek alul. Olyan, mintha ki akarna szakadni a hüvelyem. Lehet nyílik a méhszáj? 17 hetes vagyok és harmadik babás.
Szia! Ugyanezt érzem már 4 hete, most 27 hetes vagyok, első babával. Minden alkalommal elmondom az orvosomnak, ilyenkor megvizsgál és megnyugtat, hogy nincs nyitva a méhszájam és ennyi. Nekem is az van írva a papíromra, hogy fejvégű fekvésű a pindurka, de viszont a doki azt mondta, hogy faros (ez ugyanaz lenne??). De tuti, hogy nekem faros, mert egyfolytában lefelé rúg, sokszor úgy érzem, hogy kirúgja a méhszájamat és ez nagyon fájdalmas. Emiatt folyamatosan fáj a hasam alja. Azzal nyugtatnak, hogy nyomja a babóca. Jaa, és magnéziumot kell szednem 3x2-t.
Ne aggódj, a legközelebbi orvoslátogatásnál mondd el neki és (remélhetőleg) meg fog nyugtatni.
Boldog pocakosodást!
Köszönöm a válaszokat!
Kedden tudtuk meg,hogy kislány!:)A legnagyobb fiú,a középső fiú(meghalt).
Remélem ártalmatlan dolog.1,5 hét múlva megyek dokihoz....
Ma már nem nyomott annyira!Remélem elmúlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!