Holnap leszek 10 hetes, ma ilyen nyomás szerű enyhe fájdalmat éreztem a hasamban a derekam meg már tegnap is le akart szakadni, Szerintetek? Lent
Szia!Én ma vagyok 10 hetes, és nekem meg egy 15 hós kisfiam van.Ezt a kérdést én is kiírhattam volna, mert 2 napig nekem is nagyon fájt a pocakom, de énnekem azért mert rosszul emeltem be picókát a kiságyába.Ma voltam dokinál, és mindent rendben talált.
Szerintem egy kicsit ez a megerőltetéstől van.
A magnézium ilyen korai terhességnél még nem ér semmit.Pihengess egy kicsit többet, legalább egy-két napig, amíg el nem múlik, de a babádnak biztosan nincsen baja:)
Igen nekem is ezt mondta a doki, hogy a magnézium nem ér még ilyenkor semmit. Az elsővel szedtem a magne b6-ot levél számra és szépen híztam is mint egy kismalac. Most is van étvágyam de azért nem akkora.
Már ma reggel még jobb a pocim...:)
Ma már én jól vagyok teljesen, de még biztos jön elő ilyen érzés:)
Tegnap UH-on voltunk, csak úgy boxolt a kis kezével aranyom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!