Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Iszonyatos fájdalmat érzek a...

Iszonyatos fájdalmat érzek a hasamban. Mitől van ez? Szülni fogok?

Figyelt kérdés

fáj az egész,mintha kiszeretne jönni a baba.lehetséges ez??

nem olyan a fájdalom,mint a menstruációs görcsök.teljesen más.2 hete voltam nődokinál akkor még nem volt nyitva a méhszájam.holnap megyek megint.

jóslófájás lehet ez?(az mit jelent??láttam,hogy sokan irtátok ezt)

33 hetes vagyok,de lehet,hogy már nincs sok hátra?????

2009. jún. 10. 15:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy kicsit még korai lenne a szülés, de én a helyedben tuti, hogy felhívnám a dokimat vagy a kórházat!!! Ne kkockáztass , inkább vizsgáljanak meg. Rendszeres a fájás? Mennyi ideig tart?
2009. jún. 10. 15:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal hívd az orvosod.
2009. jún. 10. 15:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

33 hetesen korai lenne. Hívd fel szerintem is a dokidat, kórházat, vagy ha nincs messze, menj be. Inkább vizsgáljanak meg fölöslegesen.

Én 38+6 vagyok és nem volt ilyenem soha.

Jóslóim 32. hét óta vannak, azok viszont tényleg olyanok, mint a menszis görcsök. Ha nem tudnám, hogy terhes vagyok, biztos mennék minden ilyennél WC-re megnézni, megjött-e. De ezek nem iszonyatos fájdalmak, még ha erősebbek, akkor sem.

2009. jún. 10. 15:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Hogy vagy mi van veled????????????????

ÍRJ

2009. jún. 10. 19:23
 5/5 A kérdező kommentje:

szia!

köszönöm a gyors válaszokat.

Az éjszakát átvészeltem,tegnap szerencsére a férjem egyből ugrott haza amikor hivtam.Lefektetett és akkor elmúlt.

Ma már jobban vagyok(eddig).1re megyek orvoshoz,remélem ott kiderül.

Édesanyám utána kérdezett egy kismama kollegájától,ő azt mondta,hogy lehet a hidegfront miatt volt.

2009. jún. 11. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!