Nagy pocak vissza mehet rendesen? Több időbe telik?
Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 16:14
1/10 anonim válasza:
Nekem nagyon nagy pocakom volt,de nem húzódott vissza teljesen még másfél év múlva is.Akkora mint 3-4hónapos terhesen volt! Kötényhasam lett!
2/10 A kérdező kommentje:
bocsi de mit is jelent a kötényhas pontosan ?? :S
2011. márc. 29. 16:20
3/10 A kérdező kommentje:
ohh...google-n most néztem róla képeket :S
mennyire volt nagy pocid ? képed nincs esetleg?
2011. márc. 29. 16:21
4/10 anonim válasza:
alacsony vagyok...hatalmas hasam volt a magasságomhoz képest.9 hónapja volt császármetszésem,de maradt pocakom nekem is
5/10 anonim válasza:
Az elsővel 16hetesen mindenórásnak néztek:)
2hónappal a szülés után már semmi nem mutatta ruhában, hogy hozzám tartozik a kicsi(na jó a tejes felső igen:))
Most nem volt "nagy" hasam, 2hónappal a szülés után megkérdezik, hogy a kicsi is tényleg az enyém, nem látszik, hogy szültem.
Egyetlen "bánatom", hogy csíkos lettem, de azt takarja a ruha, és
[link] ilyenben még a strandon is úgy lehetek, hogy a csíkok sem látszanak, csak, hogy "jó" nő:)))
6/10 A kérdező kommentje:
de klassz a fürdőruha amit linkeltél :))) remélem én is olyan szerencsés leszek mint Te!!!!!!!
Köszönöm az eddigi válaszokat!!!!!
2011. márc. 29. 16:54
7/10 anonim válasza:
Ekkora volt a pocakom: [link]
8/10 anonim válasza:
Abszolút alkati kérdés. Én a nagyon szerencsések közé tartozom. 4170 grammos fiú, jó nagy poci, és majdnem ugyanolyan vékony vagyok, mint előtte. És szinte azonnal. Ez genetika, nem tudod befolyásolni.
9/10 A kérdező kommentje:
uhh...mekkora pocak !!! és tök szép maradt a bőröd!!!!!
Gratula hozzá!!!
2011. márc. 30. 15:00
10/10 A kérdező kommentje:
Egyszer már szültem ..akkor vissza ment de akkor pici volt a hasam...most a végére óriási leszek és nem tudom hogy akkor most is leszek-e olyan szerencsés h vissza fog menni :SSS
2011. márc. 30. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!