Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy viselte kb.2 év körüli...

Hogy viselte kb.2 év körüli "elsőszülötted" azt a 3-4 napot, amikor bent voltál a kórházban világra hozni a másodikat?

Figyelt kérdés
Kisfiam 27 hónapos lesz, amikorra ki vagyok írva a másodikkal és eléggé agaszt, hogy mi lesz a kis lelkével az alatt a 3-4 nap alatt, amíg én bent vagyok. Apa behozza látogatni vagy inkább ne? Nálatok mi volt?
2011. márc. 29. 13:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az én lányom majdnem 3 éves lesz és azt tervezzük, hogy 1 nap egyszer bejönnek meglátogatni. Sztem ő már megérti, hogy mi a szitu. Már most beszélgetünk erről és vettem mesekönyveket is ezzel kapcsolatosan. ezeket vesézzük most. Májusig van még néhány hét a "tréningre". Persze, hiányozni fogok, de Apával nagyon jól megvannak és eddig nem is voltak nélkülem csak néhány órát. Épp itt az ideje, hogy kipróbálják egymást.

Azért fenntartom az első látogatás után a változtatás jogát.. :))

2011. márc. 29. 16:38
 12/12 anonim ***** válasza:

én is a szent imrében szültem2x és 27hónap van a fiaim között. :-)

egy hétig voltunk bent a kicsivel, a nagyot kétszer hozta be férjem, de ő igazából nem sírt, jót játszott a padokon- megnézte a kisöcsit- de annyira nem izgatta, csak az ugrálás a lépcsőn. Engem sem nagyon ismert meg az üvegfal, hálóing-köntös szerkóban. Örült nekem persze- de simán hazament a férjemmel. Én viszont örültem, hogy látom.

én is készültem, hogy köntösben matrica, túrórudi- áááá nem érdekelte, szóval ottvolt kicsit- de mély nyomot nem hagyott benne sem a kisöcsi, sem a kórház, sem én. :-)

2011. márc. 29. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!