Hogy viselte kb.2 év körüli "elsőszülötted" azt a 3-4 napot, amikor bent voltál a kórházban világra hozni a másodikat?
A lányom 2,5 éves volt akkor, amikor a 2. született.
Mama és apa felváltva vigyáztak rá. Élvezte, hogy mamáéknál aludhat, az első két nap nagyon vidám vol, a 3. napon már hiányoztam neki. Behozta apa a kórházba meglátogatni minket. minden nap elmondták neki, hogy a kórházban vagyok, mert megszületett a kistesó és most pár napig ott kell maradnunk, aztán hazamegyünk és mind együtt leszünk otthon. A kistesó hozott neki ajándékot születésekor, ennek nagyon örült. Összességében jól viselte, végül is volt aki vigyázzon rá és ő volt a középpontban mamáéknál.
24 hónap van köztük. Anyukám idejött arra a 2 hétre amíg én bennt feküdtem. Nem engedtem, hogy behozzák látogatni, hisz mindenkinek csak rosszabb. Úgyse bírtam volna ki sírás nélkül.Meg ő is sírt volna egy idő után szerintem.
Minden rendben volt itthon, tetszett neki, hogy a mama csak az övé, kényeztetés egész nap ment:)
Első vagyok
Húúú ez nekem olyan fura, mindenki azt írja, hogy nem vitték a nagyobbat látogatni. Nem tudom nálunk hogy lesz, de Én nem tudom elképzelni, hogy napokig ne lássam...
3. vagyok
a Szent Imrében szültem, oda igazából be sem lehet menni látogatni, annak meg, hogy üvegfalon keresztül lásson a gyermekem és meg se ölelhessük egymást sokkal kevesebb haszna mint hátránya van. Így is gondol rám óhatatlanul, de legalább nem zaklatják fel a találkozások, amik nem is igazi találkozások.
A helyzettől is függ...ahol én szültem egy nagy huzatos váróba tudtam kimenni, ők nem jöhettek be, a váróba viszont nem tolhattam ki a picit, értelemszerűen így 5 percet ha jöttek látogatni, csak beadták a cuccokat szinte.
Ez nagyon nem volt jó megoldás a fiam hisztizett, sírt, pont 2 éves volt.
Azt akarta menjek haza vele SZÖRNYŰ VOLT.
Ezután még jól meg is betegedett otthon, 2.nap éjjelére 41 fokos láza lett, férjem alig bírta levinni neki.
Még egyszer csinálnám, nem hozatnám be, így nem, ennek semmi értelme.
Most ugyanott fogom szülni a harmadikat, a középsőm 26 hós lesz a nagyfiam 4,5 kb. de most nem akarom hogy bejöjjenek.
Rossz lesz az a 3-4 nap, de ők megszokott környezetükben apjukkal-nagyanyjukkal lesznek 3-4 napig, együtt, nem elválasztva stb.
Így hogy 5-10 percet láthatnának, így inkább ne jöjjenek be én azt mondom.
Amikor bent volt látogatóban jó kisfiú volt. Viszont itthon egy hétig teljes káosz volt.
Egy hétig ugye én nem voltam, nálam meg rendszer van, és mire visszaszoktunk egymáshoz az nem volt egyszerű
Nagyapával Apjával kettesben persze fel sem tűnt neki, hogy nem vagyok. Kába volt, amikor átvittük anyóshoz, ezért nem érzékelte, hogy anya nincs. Utána meg a csoki turmix vs sárgaborsó főzelékből én vesztesként jöttem ki:D
Amíg én szívesen lettem volna bent a kórházban is hármasban a két kicsivel, addig az apja nagyon felhergelte, és inkább én kértem, hogy ne hozza be, mert nem tesz jót a kis lelkének. 19hónaposan hirtelen trónbitorló, akihez nem is nyúlhat, és még apa kiabál is miatta, ettől megkíméltem. Ha a hazaérkezést nem kuszálja össze a védőnő talán zökkenőmentesebb lett volna az első hét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!