Annyira el vagyok keseredve a pocakom miatt. (kép lent)?
Lassan a 21.hetet taposom de még mindig csak ekkora a pocakom. Van két ismerősöm: az egyik 20 a másik 17hetes és nekik is nagyobb a pocakjuk mint nekem :(
Igy néz ki: [link]
Akiknek szintén nagyon kicsi volt a pocakjuk, azok tudnának képet feltenni róla biztatásként?:)
17:14
Bizonyára neked is agyadra ment valami :)
Talán így nem torzítja el:)
nagyon helyes, formás poci! különben meg ne aggódj, majd ezután fog beindulni igazán, ha minden igaz.
nekem sajna nincs képem, de az enyém még a végén is olyan kicsi volt, hogy amikor a 36 héten mentem szülni, a doki nem akarta elhinni, hogy ennyi hetes vagyok, elkérte a kiskönyvemet is(!!!nagyon megalázó volt), mert ő kb 6 hósra tippelte a méretből adódóan.
hát ez van. Amúgy a magasabb, szélesebb csipőjű nőknél jobban elfér odabent a babó, és ha először vagy várandós, a méhszalagok és az izomzat is feszesebbek még. Valószínűleg az alakodat is könnyebben fogod visszanyerni. :-)
Amúgy meg ittvan a jó idő, végre lekerülnek a nagykabátok, lehet mell alatt húzott lengébb holmikat felvenni, ezek csodásan kiemelik a pocit :-D
nyugi, lesz ez még akkora, hogy zavarjon a cipőfűzésben :-)
(nekem nem volt :S)
sztem nem gáz!
akinek a 2. babája, hamarabb létszik. nekem pl. most, a második babával, amiatt, hogy megnyúltak az izmok, 15 hetesen volt ekkora, míg az elsővel 20 hetesen. nem szabad hasonlítgatni. van, aki gyereket sem vár, mégis olyan, mint ha 6 hónapos terhes lenne.
barátnáőm magas, széles medencével, és neki a 25. héten is alig lehetett látni, hogy babát vár, ráadásul a másodikat.
teljesen alkati kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!