Van-e okom 16 hetes terhesen kérvényezni, hogy korábbra hozzák a terheléses cukorvizsgálatot?
Rengeteget iszom, napi 3 litert legalább, ezzel szerencsére nincs gond. De a vérnyomásommal gyerekkorom óta küzdök, az előző terhességem végén sikerült elérnem a 90/60-at:)
Most vagyok 26 és fél éves, de ezek szerint ez sem garancia mindenre, tényleg kivizsgáltatom inkább... Főleg, hogy egyik nagymamám is kettes diabéteszes.
Mindenkinek nagyon köszönöm a gyors válaszokat!
Köszönöm szépen még egyszer a válaszokat, tegnap voltam terheléses cukron és szerencsére minden rendben van, más vizsgálatok kellenek a probléma kiderítéséhez.
Utolsó válaszolónak: igen, van műszerem, de az orvosom mondta, hogy ez nem elég a terhességi cukor megállapításához, ezért elküldött az előrehozott vizsgálatra.
Mindenkinek nagyon kellemes babavárást kívánok:)
Ma voltam védőnőnél és megfejtettük a problémát... az iszonyat alacsony vérnyomásom mellé kiderült, hogy elképesztően vérszegény is vagyok, szóval vastabletta innentől a terhesség végéig.
Ha valamelyikőtöknek hasonló problémája lenne, erre is gyanakodjatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!