Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy nem veszi eszre egy no,...

Hogy nem veszi eszre egy no, hogy ha mar 4-5honapos terhes?

Figyelt kérdés
Nem ertem, hogy nem latjak, ha no a pocak, vagy valami bent mozog, stb.... En vekony vagyok, megerzem meg a peteerest is (persze ez sulytol fuggetlen). Ki van csukva, hogy nem vennem eszre a terhesseget akar ugy, hogy megjon minden honapban. Szerintetek?
2011. márc. 26. 23:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
50%

Hát én sem vettem észre 2 hónaig.Mert januárban megvolt,igaz nem rendesen,de a sok ideg miatt hittem,hogy egy kicsit rövidebb,meg nem volt olyan erős. Februárban meg nem jött meg,akkor már sejtettem.Március 2.-án csinéltam egy tesztet,és pozitív.

Ja,és nem éreztem "tüneteket",mert a kisfiamat még szoptatom,és a melleim sem feszültek :(

De ha megmozdul,az azért szerintem egyértelmű :)

Azért a bélmozgás egy kicsit más,nem?

Ez csak az én véleményem.

De ismerek olyat is,aki abszolút nem vette észe 9 hónapig... :( Na az azért már érdekes :)))

2011. márc. 29. 12:49
 22/22 anonim ***** válasza:

Ja...és nem vagyok "kövér".

És az illető is átlagos alkatú.

2011. márc. 29. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!