Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy nem veszi eszre egy no,...

Hogy nem veszi eszre egy no, hogy ha mar 4-5honapos terhes?

Figyelt kérdés
Nem ertem, hogy nem latjak, ha no a pocak, vagy valami bent mozog, stb.... En vekony vagyok, megerzem meg a peteerest is (persze ez sulytol fuggetlen). Ki van csukva, hogy nem vennem eszre a terhesseget akar ugy, hogy megjon minden honapban. Szerintetek?
2011. márc. 26. 23:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
25%
Van aki mondjuk olyan hájas mint egy disznó, nem érez peteérést, ha egyáltalán van neki és nem meglepő, ha akár alapból nincs menstruációja fél évig. Na akkor te hogy vennéd észre? Nem magadból kell kiindulni.
2011. márc. 26. 23:51
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel én is vagyok,mindent megérzek.Bár van egy hölgyemény a régi ismerősi körömből(nem szívesen nevezem ismerősnek),aki azt mondta 4 hónapos terhes volt amikor megtudta,hogy babát vár,mert menstruált rendesen.El akarta vetetni,de már nem lehetett.Azóta is a nagyszülők nevelik a kisfiút:(
2011. márc. 26. 23:52
 3/22 anonim ***** válasza:
42%
Tudatlansag es nemtorodomseg.
2011. márc. 26. 23:54
 4/22 anonim ***** válasza:
33%

Nem hiszem el hogy valaki nem veszi észre...

Egy 13-14 éves kamaszlányról még talán elhiszem hogy nem veszi észre ...

2011. márc. 27. 00:01
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Jó off!

És mi van olyankor,ha minden rendben van!Menstruál rendesen,nem émelyeg,nem hány,és mivel kicsit ducibb még nem is látszik rajta?Csak akkor érzi meg,ha megmozdul a baba????

NA???Erre mit válaszoltok???

2011. márc. 27. 08:03
 6/22 anonim ***** válasza:
57%

Bocs de ha menstruálnék én kb most venném észre!!!!!!!!!!

16 hetes km vagyok, most kezdett el nőni a pocakom! Gyanús lenne a dolog. Én vagyok olyan szerencsés, mint sajna a legtöbb nő nem :)))) NEM VAGYOK ROSSZUL, és nincsen semmilyen tünetem azon kívül hogy nem jött meg, és hogy nőtt mostmár a hasam!!!!! Jah és nem vagyok disznó!!!!!!

2011. márc. 27. 08:54
 7/22 anonim ***** válasza:
75%
Ja és tudatlannak sem tartom magam!!!!!
2011. márc. 27. 08:56
 8/22 anonim ***** válasza:
85%
08:03 vagyok!Egyetértek veled 8:54-as!Nem mindenki veszi észre,hogy terhes..!!Igazad van nem vagy tudatlan sem...!!!Végre nem vagyok egyedül!Gratulálok a babához!
2011. márc. 27. 09:39
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm :)

Csak irritál a rosszindulat. Ha még nem nőtt volna a pocakom, nem vettem volna észre most sem, mivel még sajna nem érzem a picit :( És van akinek még a 20. héten is alig látszik valami! Nyilván akik rettentően teherbe akarnak esni és figyelik a testük minden jelzését, azok még így is észrevennék, de szerintem az az egészségesebb, ha nem görcsölünk rá a témára, és igen! én így elképzelhetőnek tartom hogy ne vegye valaki észre hogy terhes, csak akkor ha megmozdul a pici!

2011. márc. 27. 09:51
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg azt sem feltétlenül azonosítják egy babával amikor elkezd mozogni. Nagyon sokan összekeverik a bélmozgásokkal, hiába teljesen más. Vegyünk mondjuk egy egyéjszakás kalandban résztvett nőt akinek azóta sem volt senkije, de megjön neki rendszeresen vagy rendszertelenül és nincs semmi tünete. Tegyük fel, hogytapasztalatlan és és nem is jut eszébe, hogy baba van a dologban... Sőt, ha valakinek nagyon izmos a hasfala akkor még azt is el tudom képzelni, hogy akár az 5-6. hónap végéig nem veszi észre és utánna is csak azért jöhet rá, mert érzi, hogy folyamatosan mozgolódik a hasa és nem tudja mire vélni. Gondolom ez magunkkal való törődés függvénye is, hogy mikor jövünk rá, mert mondjuk elmegyünk dokihoz, hogy nincs minden rendben, vagy kérdezgetjük az ismerősöket, hogy tapasztaltak-e már ilyet.

Lényeg a lényeg, szerintem simán elképzelhető. Bocsánat a hosszúságért, és remélem érthetően fejeztem ki magam :)

23 hkm

2011. márc. 27. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!