Leheséges hogy ikrek lesznek?
Figyelt kérdés
ha korán erös pozi a teszt akkor lehet hogy ikrek lesznek?kinek hogy alakult?2011. márc. 24. 21:41
2/5 anonim válasza:
Lehet, de nem biztos.
Nekem az első terhességemnél a 11. napon lett pozitív a teszt: ikreim lettek. Másodiknál a 10. napon teszteltem pozitívat, most egy baba van...
3/5 anonim válasza:
Nekem 11. napon lett pozitív, a 10-es erősségű, de egy babánk lesz. Én örülök neki, mert van egy másfél éves kisfiam, és a 3 picivel már tényleg nagyon nehéz lett volna:P.
4/5 anonim válasza:
Nekem nem volt erős 5 hetesen, mégis ikresnek indultam, aztán az egyik baba felszívódott.
5/5 anonim válasza:
Nekem 10 dpo negatív lett a teszt, 15 dpo halvány pozitív, majd csak a 17 dpo-n lett normális pozitív, mégis ikrek lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!