Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetesen 14 kiló hízás...

33 hetesen 14 kiló hízás soknak számít?

Figyelt kérdés
54 kilóval kezdtem és most 69 kiló vagyok. A magasságom 164 cm kb.A védőnő szerint hiába hízok egyenletesen, ez mégis sok.Pedig nem eszek sokat és mozgok is.Az utolsó hetekben még nagy súlygyarapodás várható?Szüléskor mennyi megy le és nehezen megy le a többi?
2008. febr. 7. 09:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én egy hét múlva szülök és 30 kilót híztam, mondd meg a védőnődnek, hogy ez a sok...
2008. febr. 7. 09:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Beszélj a védőnővel. Bár van aki sokat hízik 20-24 kg is akár, nem árt odafigyelni. Azt halottam aki vékonyabb alkat a terhesség előtt, többet szed fel.

Én eddig 11 kg-t híztam. 34 hetes kismama

2008. febr. 7. 10:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Azért vacakolnak állandóan a súllyal, mert az a terhességi toxikózis egyik jele lehet. Én sokat híztam, 20 kilót, mostanra már sikerült leadnom, de nem volt jó érzés!! a végén egyébként tényleg könnyebben mennek fel a kilók, legalábbis a legtöbb kismamánál. De a 14 kiló még nem vészes 33 hetesen, ne aggódj!
2008. febr. 7. 11:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia, ahogy olvasom szinte teljesen megegyeznek a kezdő paramétereink. Én az első babámmal a 38. hétre értem el a 15 kg-os hízást, amiből rögtön -10 kg. lejött a baba, magzatvíz, lepény stb. és rengeteg víz formájában. Én is normálisan étkeztem terhesség alatt és mozogtam is sokat, úgy gondolom, hogy nem a kg. számít, hanem hogy mit szedünk magunkra. Ne aggódj szerintem, ez abszolút nem sok.
2008. febr. 7. 15:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2008. febr. 8. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!