Szeretnék orvost váltani. Melyik orvost válasszam Pécsen?
Figyelt kérdés
Orvosom táppénzre szorult (decembertől)és úgy néz ki, hogy kb márciusig nem lesz. Ez elég hosszú idő ahoz, hogy össze-vissza mindenféle helyettesítő orvoshoz járjak és mindegyik mást mond. Szeretnék orvost váltani. Kit ajánlotok?2008. febr. 6. 19:40
1/3 anonim válasza:
Szia! Bár én még sajna nem vagyok terhes, de én személy szerint Dr. Kovács Kálmán Andrást ajánlanám (Édesanyák útján)! A munkatársnőm is hozzá járt! Nagyon kedves doki! Ha érdekel a száma írj nekem e-mailt beata860429@freemail.hu
2/3 anonim válasza:
Nekem nem volt fogadott orvosom, így nem is tudom, hogy megy ez, de akinél szültem, az Dr. Rácz Sándor, az Édesanyák útján, gonolom hozzá nem csak szülni lehet menni, hanem már terhesen is járhatsz hozzá. Nagyon kedves, fiatal, lelkiismeretes orvos. Illetve sokan ajánlják Dr. Bédi Beát a megyeiben.
3/3 anonim válasza:
szia!
én prof.dr Gőcze Péterhez járok a Szabadság ut 40-be!! nagyon rendes és okos és hihetetlen jool bánik az emberekkel! és számomra ami a legjobb volt hogy mindent elmagyaráz szorol szora!!szeretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!