Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ki szeretném váltani a lakáshi...

Ki szeretném váltani a lakáshitelemet egy kedvezőbbre. Melyik bankot válasszam?

Figyelt kérdés
Jelenleg az FHB-nál vagyok, svájci frank alapú hitel. A válság után megemelkedett tőkém 9,3 millió Ft. 20 évre van hitelem, havi 80 körül fizetek (természetesen a CHF értékétől függően). Szeretnék egy kedvezőbb lakáshitelt, esetleg tudnátok ajánlani bankot, hogy kihez érdemes vinni?
2009. júl. 20. 12:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem tudott segíteni a szám tulajdonosa.

Próbáld meg: 06/30 749-47-45

2009. júl. 20. 13:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi megpróbálom. Egyébként az ingatlan Pécsett van.
2009. júl. 20. 14:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Avivát próbáld meg.

Ha kell telefonszám, tudok adni.

2009. júl. 20. 14:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Kétféle megoldás létezik. Az egyik, hogy megpróbálsz alkudozni az FHB-val és kérsz türelmi időt, ami csak ideig óráig segít, de ez legalább ingyenes, vagy kérsz futamidő hosszabbítást, amitől lecsökken a részleted, de ehhez ki kell fizetni a szerződés módosítási díjat.

A másik megoldás, hogy kiváltja a hiteledet egy másik bank. Sajnos nem sok olyan bank van, aki a régi, CHF alapú lakáshiteleket valóban jobb hitelre cseréli, de szívesen megnézem a lehetőségeket, ha megbízol bennem.

(bankfüggetlen hiteltanácsadó vagyok és nem kérek az ügyfelektől pénzt)

2009. júl. 20. 17:24
 5/5 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló. Futamidőt nem szeretnék hosszabbítani, és a türelmi időt sem szeretném igénybe venni.

Inkább egy jobb feltételekkel rendelkező hitelt szeretnék. Nem bánnám, ha kikérnél nekem pár lehetőséget. Holnap írok privit, és ott megbeszélünk mindent.

2009. júl. 20. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!