Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha svájci frankos lakáshitelem...

Ha svájci frankos lakáshitelemet 180 forintos árfolyamon akarom rögzíteni kell közjegyzőhöz menni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 16:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért kellene?
2011. aug. 5. 16:59
 2/11 anonim ***** válasza:
msot ennyiért fogod fizetni, de milesz amikor a többletet kell majd kifizetned?
2011. aug. 5. 17:16
 3/11 A kérdező kommentje:
Azt mondták "elhantolják" a hátralékhoz és nem egyszerre a havi törlesztőbe
2011. aug. 5. 17:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen, kell majd közjegyzőhöz menni, de hogy mi célból, azt nem tudom.
2011. aug. 5. 17:46
 5/11 Mr.BVO válasza:

Szia Szilárd vagyok.

Ha át akarod váltani a hiteledet akkor csak szerződés módosításnak minősül emiatt nem kel közjegyzőhöz menned.

De le beszélnélek erről mert van más megoldás is amit igény be lehet venni ha érdekel akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot és tájékoztatlak.

2011. aug. 9. 21:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Itt miért nem lehet tájékoztatni másokat is ezen lehetőségről???
2011. aug. 9. 21:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Miután szerződés módosításnak számít így kell kzj!! 10-20Eft kb.
2011. aug. 9. 22:49
 8/11 anonim ***** válasza:

Nézd csak meg a nevét. Mr. OVB. Szerintem senkit se tájékoztasson ilyen névvel :)

Egyébként a híradó mondta egyik nap, hogy a szerződésmódosításhoz kell a közjegyző is. 10-20 ezer forint lesz szerintük.

2011. aug. 10. 06:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Bocs, BVO :)
2011. aug. 10. 06:52
 10/11 Mr.BVO válasza:

AZ a jó hogy én nem a tv-ből kapom az infókat mint egyes sokat tudó illetők mert az egy meg bízható hiteles forrás amit a tv mond .

Aki ezt elhiszi és a tv re akarja bízni a hitele és az anyagi jövőjét az ne sírjon hogy meg jártam és most mi lesz velem meg a családdal.

2011. aug. 10. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!