Stressztől pocifájás veszélyes?
ne ijedj meg, valószínűleg nincs baj, de menj el ügyeletre, nézesd meg magad és a babát. így csak még tovább stresszelsz - mint egész nap. ügyeleten simán fogadniuk azzal, hogy görcsölsz.
remélem minden rendben van!
ó, azt nem tudtam, hogy Angliában vagy.
akkor pihenj nagyon sokat, és próbálj megnyugodni. jó jel, hogy ezek szerint eddig nem erősödött a görcs. ott kint lehet magnézium tablettát kapni?
mindenképpen írj majd, hogy mi a helyzet!
Igen, szedek magnéziumot (300mg-os egy tabletta), de eddig nem nagyon használt. Most fogok meginni két tabletta otthonról hozott Magne B6 pezsgőtablettát. Aztán reménykedem, hogy holnapra elmúlik a görcs.
Köszi
Én olyan 14 hetes kismama voltam, amikor a 1,5 éves kisfiam dobott egy hátast a konyhakövön, de hatalmasat. Ordított nagyon, majd elfehéredett és hirtelen elájult. Felkaptam a 12 kg-val, sokkot kaptam szó szerint. Majd magához tért, de én szédültem a rosszulléttől, iszonyatosan görcsölt a hasam. Mivel kocsink nincs, így bkv-val vittük be a kórházba. Egész nap rosszul voltam aznap, de szerencsére nem történt baj a magzattal. Mostmár itt alszik az ölembe, most 3 hetes.
Bízz magatokban és ne gondolj rosszra. Próbálj megnyugodni.
Boldog babavárást kívánok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!