Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Stressztől pocifájás veszélyes?

Stressztől pocifájás veszélyes?

Figyelt kérdés
Ma rettentő stresszes napom volt és el is kezdett fájni, görcsölni a hasam. Néha belenyilall a méhembe.Vérzés szerencsére nincs, bár nem hiszem, hogy az utro mellett jelentkezne. Nyugtassatok meg, hogy nem fog semmi baj történni a 10 hetes babámmal.:( Dokihoz csak kedden tudok menni.
2011. márc. 18. 21:11
 1/7 anonim ***** válasza:

ne ijedj meg, valószínűleg nincs baj, de menj el ügyeletre, nézesd meg magad és a babát. így csak még tovább stresszelsz - mint egész nap. ügyeleten simán fogadniuk azzal, hogy görcsölsz.

remélem minden rendben van!

2011. márc. 18. 21:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajna itt (Anglia) nincs ügyelet. Ha jobban elkezdene fájni, akkor sürgősségire megyek, de remélem nem kell.
2011. márc. 18. 22:25
 3/7 anonim ***** válasza:

ó, azt nem tudtam, hogy Angliában vagy.

akkor pihenj nagyon sokat, és próbálj megnyugodni. jó jel, hogy ezek szerint eddig nem erősödött a görcs. ott kint lehet magnézium tablettát kapni?

mindenképpen írj majd, hogy mi a helyzet!

2011. márc. 18. 22:35
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen, szedek magnéziumot (300mg-os egy tabletta), de eddig nem nagyon használt. Most fogok meginni két tabletta otthonról hozott Magne B6 pezsgőtablettát. Aztán reménykedem, hogy holnapra elmúlik a görcs.

Köszi

2011. márc. 18. 23:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos veszélyes volt, bár lehet alkati is. Nem megijeszteni szeretnélek, de nekem majdnem világgá ment a babucim. Nagyon stresszes a melóm, ráadásul csúnyán felbosszantottak. Két napra rá bevérzett a lepény, deaz Utro ellenére, akkora volt a hematóma, mint a petezsák. Nem adott a doki sok esélyt.4 hetet feküdtem, szerencsére felszívódott, és már minden rendben. Nem megyek vissza dolgozni, az biztos!!! Azóta csak egyszer voltak görcseim, a magzatvíz vétel után, igaz, akkor is nagyon felhúztam magam, bár az lehetett magától a beavatkozástól. Nagyon vigyázz magadra!!! Gondolom kint nem olyan egyszerű kiíratni magad, pihenj nagyon sokat.
2011. márc. 19. 08:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi és örülök, hogy végül veled maradt a babád.:) Reggelre enyhült a görcs, csak a reggeli rosszullét nem jelentkezett, ami minden nap hajnali kettőkor fel szokott ébreszteni. Kicsit nyugtalanít, de egész nap relaxációs zenét fogok hallgatni. Vérzés azóta sincs hála égnek. Majd jelentkezem a keddi vizsgálat után.
2011. márc. 19. 09:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Én olyan 14 hetes kismama voltam, amikor a 1,5 éves kisfiam dobott egy hátast a konyhakövön, de hatalmasat. Ordított nagyon, majd elfehéredett és hirtelen elájult. Felkaptam a 12 kg-val, sokkot kaptam szó szerint. Majd magához tért, de én szédültem a rosszulléttől, iszonyatosan görcsölt a hasam. Mivel kocsink nincs, így bkv-val vittük be a kórházba. Egész nap rosszul voltam aznap, de szerencsére nem történt baj a magzattal. Mostmár itt alszik az ölembe, most 3 hetes.

Bízz magatokban és ne gondolj rosszra. Próbálj megnyugodni.

Boldog babavárást kívánok!!!

2011. márc. 19. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!