Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetes múltam és a stressztő...

19 hetes múltam és a stressztől a homlokomon övsömör alakult ki. Akinek esetleg volt, mit kapott rá és mikorra múlt el?

Figyelt kérdés
Kaptam fertőtlenítőt és hűsítő ecsetelőt, mivel gyógyszert nem tud a várandóságom miatt felírni a bőrgyógyász. Vettem azért homeopátiás bogyót is, hátha hamarabb elmúlik.
2009. szept. 21. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
Nem pikkelysömörre gondoltál? Az övsömör nem szokott a homlokon jelentkezni, az egy virusos ideggyulladás, egy herpeszvirus okozza, nem az idegesség. Az övsömört kezelni kell, a babának is lehet baja belőle.
2009. szept. 21. 21:09
 2/5 A kérdező kommentje:

Ma voltam bőrgyógyásznál ő mondta és a nőgyógyászommal is beszéltem, ettől nem lehet baja a babának, a neten is megtaláltam. Aki már átesett bárányhimlőn, annál alakulhat ki, a test bármely részén, leggyakrabban a derék táján, azért hívják így. Nekem az 5-ös idegpályán, ezt mondta a bőrgyógyász és nem is terjed tovább, csak a jobb oldalán a homlokomnak, ott van.

Most piros ecsetelőt kaptam, ami a fertőtlenítő, de ezzel nem lehet utcára menni.

Azért köszi, hogy írtál.

2009. szept. 22. 00:32
 3/5 A kérdező kommentje:
2009. szept. 22. 00:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Édesanyámnak volt, mert elkapta egy kisgyerektől (óvónő) a "bárányhimlőt", de ő ugye már átesett ezen, ezért igy jelent meg nála, igaz, neki a hátán. Ugyanilyen ecsetelős dolgot kapott rá (a nevére már nem emlékszem, talán cinkrázó? nem biztos..), de az fehér volt. EGy hét múlva már nem volt annyira vészes... és egyáltalán nem is érezte már 2-3 nappal később.
2009. szept. 22. 08:04
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Az a hűsítő ecsetelő nekem is a cinkrázó, ezt kaptuk gyerekkorunkban is, de az csak addig hűsít, míg meg nem szárad.

Gondolom a bőrgyógyász alapos akart lenni, azért adta még a fertőtlenítő oldatot is, mivel gyógyszert nem tudott felírni.

Már nagyon várom, hogy elmúljon, viszket, bizsereg ott a bőröm, de nem akarom vakarni.

2009. szept. 22. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!