19 hetes múltam és a stressztől a homlokomon övsömör alakult ki. Akinek esetleg volt, mit kapott rá és mikorra múlt el?
Ma voltam bőrgyógyásznál ő mondta és a nőgyógyászommal is beszéltem, ettől nem lehet baja a babának, a neten is megtaláltam. Aki már átesett bárányhimlőn, annál alakulhat ki, a test bármely részén, leggyakrabban a derék táján, azért hívják így. Nekem az 5-ös idegpályán, ezt mondta a bőrgyógyász és nem is terjed tovább, csak a jobb oldalán a homlokomnak, ott van.
Most piros ecsetelőt kaptam, ami a fertőtlenítő, de ezzel nem lehet utcára menni.
Azért köszi, hogy írtál.
Köszi a választ! Az a hűsítő ecsetelő nekem is a cinkrázó, ezt kaptuk gyerekkorunkban is, de az csak addig hűsít, míg meg nem szárad.
Gondolom a bőrgyógyász alapos akart lenni, azért adta még a fertőtlenítő oldatot is, mivel gyógyszert nem tudott felírni.
Már nagyon várom, hogy elmúljon, viszket, bizsereg ott a bőröm, de nem akarom vakarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!