Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A stressztől vetélt el valaki?

A stressztől vetélt el valaki?

Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 18:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem tavaly volt, a doki nem talált semmi más okot, és ő mondta, hogy szinte biztos hogy a stressztől volt. Hozzá teszem egyetemen tanultam, és éppen az év végi vizsgáimra készültem, és ez mellett még sok-sok apró dolog volt amitől szinte mindig ideges voltam. A 6. héten elkezdtem vérezni, és majdnem a hetedik héten sajnos el is vesztettem a terhességemet.
2009. szept. 17. 19:01
 2/3 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem csak a stressztől nem lehet elvetélni, akkor kihalna az emberiség. Biztos más oka is van, ha egy terhesség megszakad:(
2009. szept. 17. 19:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én az 5. héten bevéreztem. Szerencsére megmaradt a babám, de semmi más okot nem tudok a vérzésre felhozni, mint hogy aznap nagyon ideges voltam, extrém módon felhúztam magamat valami családi zűrön (önzés és hazugság csőstül, és attól, akitől nem vártam volna), aztán idegesen csapkodtam és kapkodtam pár óráig. Nem volt szex, se megemelés, se sport, csak az idegesség. Na, azóta nagyon ügyelek arra, nehogy még egyszer felhúzzam magam. Nem ér annyit semmi se, mint a babám.
2009. szept. 17. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!