Csináltatnál magzatvíz vételt 1:1000-hez aránynál?
Húúú...
Én 33 leszek a nyáron, kiváncsi leszek mit fog javasolni a dokim. Nekem második babám, de azt hiszem én sem tartanám meg ha beteg lenne:-((
Én integrált tesztet csináltattam és magzatvíz-mintavételre mentem volna, ha ennél rosszabb eredményem lett volna (ezt az 1:1000 eredményt lőttem be magamnak határértéknek, ami alatt megcsináltattam volna), de nem volt rá szükség, mert nekem 1:2400 lett.
Tényleg határeset, de neked kell döntened.
Én is úgy gondolom, hogy meg kéne csináltatni... Csak nem tudom, hogy mi lesz az utána lévő néhány napba, míg pihenni kéne. 21 hónapos kisfiammal vagyok itthon és egyáltalán nincs segítségem. Sem rokon, sem ismerős, sem barátnő:-(
Pl. az etetőszékbe hogy raknám bele a kisfiamat, mikor nem szabad emelni? Ezért gondolkodom még... Meg persze várom a köv. vizsgálat eredményét (hétfő).
1. vagyok. Az amnio egyáltalán nem olyan félelmetes, és misztikus, mint ahogy az elsőre hallatszik, és amilyen félelem lengi körül. Mondjuk én előtte 3 héttel már gyomorgörccsel keltem-feküdtem, de mikor túl lettem rajta, nagyon meglepődtem, h emiatt voltam nemnormális 3 hétig? :))
Nem fájdalmas, nem elviselhetetlen, csak inkább lelkileg rossz, hogy odaszúrnak egy tűvel a babád mellé, de mivel ultrahangon nézik közben a kicsit, teljesen kizárt, hogy baj történjen.
Ami az amnionál az a 0,5%-os kockázatot rejti az az, hogy van, hogy a szúrástól megreped a magzatburok, és szivárog a magzatvíz... De én azért is mertem belemenni, mert a most 56 éves védőnőnknek a praxisában, és a kolléganői praxisában se volt senki, akinek ez gondot okozott volna, és a dokim is mondta, hogy ő sem találkozott még ilyen pácienssel mióta praktizál, így gondoltam, akkor talán biztosra megyünk inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!