Csináltatnál magzatvíz vételt 1:1000-hez aránynál?
:) Hát, a 3. naptól én már óvatosan mindent úgy csináltam, ahogy előtte. Az irodában pld. emelgettem pár nehéz dossziét is, mert épp perre készült a cég, és vagy 10 kg-nyi anyagot kellett átemelgetnem egyik szobából a másikba, de szép lassan, apránként.. :)
A kisfiad etetőszéke nem olyan, hogy leengeded, és ő is bele tud ülni? Esetleg még pár napig csinálhatod (hogy nagyon biztosra menj), hogy a földre ültök vagy az öledbe ülteted, és úgy eteted meg... de ha szép óvatosan beemeled, 2 mp, attól elvileg semmi bajod sem lehetne.
nekem a 12 hetes tesztemen van 0,4 - 2,5 jó nekem meg 2,65,azt mondták,várjuk meg az afp-t.Megvárom,de semmi esetre se vetetem el,így magzatvízvételre se megyek.Tudod hány esetet olvasta itt?Down kor 1 a 4-hez volt az anyukának,teljesen egészséges babája lett.
A másiknak kijött,hogy beteg a baba,(magzatvízvételből)megtartották,semmi baja se volt.Meg is keresem nektek estére,még bőgtem is ajta
Húúú! Olyan is volt, hogy a magzatvíz vételen betegnek mondták és nem lett az?? Ez nem pontos diagnózis?? Én úgy tudtam...
Kedves első! Nagyon köszönöm a tapasztalataidat. Lehet megfogadom a földre ülve evés tanácsodat, ha úgy döntünk, hogy megcsináltatjuk! Üdv!
Szívesen! :)
Én még nem hallottam olyat, hogy magzatvíz-vételen betegnek mondták, és mégsem lett az.. szerintem inkább fordítva.. az afp, vagy az uh alapján mondták betegnek, és a magzatvíz-vételnél kiderült, hogy mégsem az.
A magzatvíz vétel egyébként kromoszóma rendellenességekre szűr. Hiába volt a barátnőm is aminon, (egészségesnek találták a babát) ,de a magzati szív uh-n kiderült, hogy hiányzik a bal szívkamrája a babának, és 2 naposan sajnos meghalt a kislány... Szóval nem kell keverni a szezont a fazonnal.. A magzatvíz vizsgálat sem azt jelenti, hogy a baba tökéletesen ok, csak azt, hogy kromoszóma rendellenessége (down, edwards, és egyéb) szindrómája nincsen.
Ezeket az infokat is köszönöm!!
Hát Én sem gondolkodnék a magzatvíz vételen, ha 1:1800 lenne az esélyem. Az első babámnál 1:4300 volt, aki csak 21 hónapja született, ezért ijedtem meg, hogy most 1:1000 az arány:-(
Én 1 hónapja vetettem le, de nem a korom miatt.
Akkor itthon volt velünk apa 3 napig. Meg egyszer -kétszer a mamák, de én extra óvatos voltam. Kisfiam 18 hónapos. Azóta tanult meg egyedül belemászni az etetőszékbe.
Szerintem ha 100%-ig meg akarod tudni az eredményt, akkor csináltasd meg, maga a szúrás nem fáj, picit kellemetlen. Amúgy azért kell vigyázni, nem emelni, h nehogy a magzatburok megrepedjen. Hol csináltatnád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!