Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szabadságok kivétele! Mikor...

Szabadságok kivétele! Mikor köteles kiadni a munkáltató?

Figyelt kérdés
Jelenleg gyesen vagyok a kisfiammal,júl.ra vagyok kiírva a második babával.Addig szeretném letölteni a szabijaimat kb.60napot.De nem nagyon akarják kiadni, mit lehet tenni ilyenkor mi a jogszabály erre?Mikor köteles kiadni?Szüléstől már ugye tgys-on leszek ha addig nem adja ki akkor majd a második baba 3 éves kora után kell neki?Vissza már nem vesznek ez fix.Addig nem köteles kiadni?Nem tudok zöld ágra vergődni velük, húzzák halasszák hetek óta:(.
2011. márc. 18. 12:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanez van én is gyesen vagyok decemberig de a pici szeptemberben érkezik és nem akarja most kiadni a szabim.ugyhogy nem is érdekel majd kiveszem 3 év mulva.:SAkkor már ugysem tud mit csinálni aztán vissza meg tuti nem fog venni
2011. márc. 18. 12:57
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát ez szomorú:(:( nem értem miért csinálják egyszer úgy is ki kell fizetni!

Egy szakértő válaszolhatna, hogy mit lehet tenni ilyenkor!!

Köszi

2011. márc. 18. 15:04
 3/3 A kérdező kommentje:

Nálam megoldódott a dolog:)kiadják végül!

Köszi

2011. márc. 22. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!