Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyibe kerül egy abortusz?

Mennyibe kerül egy abortusz?

Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 11:43
1 2 3 4 5
 31/41 anonim válasza:
Figyeljetek! Soha nem gondoltam volna, h nekem is megfordul a fejemben ilyen. Minden álmom kicsi gyerekkorom óta, h anya legyek. Eddig soha nem is gondoltam rá, h elvetessem, de most lehet, h terhes vagyok a volt páromtól, aki megütött engem, édesanyámat is, ellopta a cuccaimat. Sajnos nem ismertem ki eléggé és nem is védekeztünk kellőképpen. Én ebben a helyzetben vagyok. Mindenkinek megvan a maga oka, szenvedése, higyjétek el, annál nagyobb büntetés nem kell, mint végigélni egy abortuszt...:(
2010. ápr. 1. 11:37
 32/41 anonim ***** válasza:
0%

szia!

Olvasd el ezen az oldalon a kommenteket, mielőtt az abortusz mellett döntenél. Ha gondolod, írj oda is!

Szurkolok Neked, hogy mégse vetesd el! Sok lehetőség van, ahol védelmet találhatsz a párod elől is. Bővebben lásd az oldalt!

2010. ápr. 2. 11:15
 33/41 anonim ***** válasza:

bocsi, az előbb nem vitte át a linket, szóval az előző hozzászólásban ezt az oldalt akartam ajánlani:

[link]

A kommenteket nézd meg, és szurkolunk Neked, hogy tudj a baba mellett dönteni!

2010. ápr. 3. 11:58
 34/41 anonim ***** válasza:

Pontosan:28.920Ft

utolsó válaszolónak pedig csak annyit mondanék hogy elég olcsó ha magát is ennyire tartja ugyanis egy emberélet nem megfizethető

2010. ápr. 21. 15:57
 35/41 anonim ***** válasza:
Sorry nem utolsó hanem első:)
2010. ápr. 21. 15:58
 36/41 anonim ***** válasza:
0%

az abortusz gyilkosság. az épeszű ember aki szereti a gyermekét az a legszívósabb helyzetben sem csinál ilyet.

arról nem is beszélve ha ilyet megcsináltatsz nagy esély van rá hogy többet nem is lehet gyermeked.

2010. máj. 6. 21:06
 37/41 anonim válasza:
100%

Örökbe adás? ez szépen hangzik,de kivitelezésen elgondolkodtatok már?9 hónapig hova menjen az aki terhes? szívódjon fel, vagy mi? Bejár a szerencsétlen nő dolgozni,látják,h terhes,aztán elmegy szülni, majd kérdezik,h hol a gyerek? ő akkor mit mond? De nem kell dolgozni járni, elég a család, barátok, szomszédok, stb. előtt kihordani a gyereket....szóval sztem a tanulság ebben az egészben az, hogy nem kell ítélkezni.

Egyébként én is úgy tudom, hogy 28-30 ezer Ftba kerül az abortusz.

2010. jún. 18. 20:47
 38/41 anonim ***** válasza:
0%

557 Amint az ondó és a petesejt egyesültek, egy végtelenül szép fénysugár képződik. Ez

a fény olyan, mint egy nap, az Úristen és végtelen szeretetének ragyogásából fakad.

558 Ebben a pillanatban az Isten által alkotott lélek már érett és felnőtt, ez egy képmás,

és Istenhez hasonló. Ez a fiatal élet belemerül a Szentlélekbe, mely Isten szívéből ered.

559 A megtermékenyített nő öle megtelik ezzel a fénnyel, az Úr és az általa újonnan

alkotott lélek egyesülésének ragyogásával. És ha ők (a gyilkos nő és az abortuszt végző)

fogóval megfogják, és szétdarabolják ezt a gyereket, ó, hogy harcol ez az apró lény az

életéért!

560 Láttam, hogy megremegett és megborzongott az Úr, mikor ezek ezt a lelket a kezéből

kiszakították. Amikor egy ilyen babát megölnek, az olyan keservesen sír, hogy az egész

menny megremeg és reng. Az én esetemben, amikor megölettem a babámat, szívtépő

kiabálást hallottam, hangosat és erőset.

561 Hallottam, amint Jézus nyögött a kereszten, és láttam fájdalmát e miatt a lélek miatt,

és minden olyan lélek miatt, akit elhajtottak, és elvették tőle a jogot az élettől. Jézus

pillantása a kereszten tele volt fájdalommal, leírhatatlanul szenvedett. Aki ezt látná, biztos,

hogy soha többé nem végeztetne abortuszt. (Megszakítja az előadást, és újra sírni kezd.)

562 Kérdezem önöktől, hány abortuszt végeznek ezen a világon? Egy nap? Egy

hónapban? Le tudják mérni bűneink rettentő méreteit? A tömeggyilkosság mértékét, a

fájdalmat és szenvedést, amit az Istennek okozunk, neki, aki olyan kegyes hozzánk, és

szeret minket, mi pedig, mint szörnyetegek egyre csak bűnözünk.

563 És mindaz a fájdalom, amit saját magunknak is okozunk, és életünk gonoszsága, ami

minket is hatalmába kerít.

Az abortusz a legsúlyosabb bűn, ami minden bűnnél nagyobb

564 Minden alkalommal, amikor egy magzat, egy ártatlan gyermek vére kifolyik,

tűzáldozatot mutatunk be a Sátánnak, hatalma egyre jobban nő a Földön. Ez a lélek

kétségbeesetten segítségért kiabál, de senki nem tudja, vagy nem akarja meghallani! Még

egyszer megismétlem önöknek: ez érett, felnőtt lélek, ha nincs is kifejlődött teste, de minden

része már megvan. Mint az almamagban, minden benne van, hogy terebélyes fa legyen

belőle.

565 A testnek fejlődni és nőni kell, de a lélek már készen van. Ez a kiáltás, ami a fiatal

életből kitör, amikor megölik, megrázza az eget. A pokolban győzelmi ordítás tör ki, mint egy

futballmeccsen, amikor gólt rúgnak. A pokol olyan, mint egy stadion, óriási belátható

területen rengeteg démon, ördög és alördög van, akik diadalittasan ordítanak.

566 A démonok rám öntötték a gyermekem vérét, ami a lelkiismeretemben volt, és

azoknak a vérét, akiket arra bíztattam, hogy vétesse el a gyermekét. És az én világos

lelkem átláthatatlan sötétséggé vált. Miután elvétettem a gyermekemet, érzéketlen lettem a

bűnökre, valóban azt hittem, hogy nincsenek bűneim.

/Akit villámcsapás ért/

2010. júl. 17. 14:07
 39/41 anonim válasza:
100%

Na és mi van akkor, ha a barátnőm fogamzásgátlót szedett és miután szakítottam Vele rá 4 hétre írt egy SMS-t, hogy terhes. Egyébként idegbeteg (2 hétig volt idegosztályon, gyógyszeres kezelést is kapott), munkanélküli, van már egy gyereke, annyával él. Mindenki ellenzi, hogy megtartsa (köztük Én is), de Ő mindenképpen meg akarja tartani. Ha megtartja, olyan helyzetbe fog kerülni, hogy tuti el fogják Tőle venni nem csak az újszülöttet, hanem a 1,5 éves kislányát is. Én viszont nem vagyok olyan anyagi és leki állapotban, hogy Én neveljem fel.

Erre varjon gombot az, aki az abortusz ellen van.

2010. júl. 31. 23:42
 40/41 anonim ***** válasza:
Szegény gyerek nem tehet róla, hogy idegbeteg az anyja... Hát lehet, hogy elvennék tőle- más rokon nincs, aki vállalná?
2010. aug. 2. 17:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!