Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyibe kerül egy abortusz?

Mennyibe kerül egy abortusz?

Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 11:43
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
93%
barátnőmnek most volt műtétje 30 000ft volt
2009. jún. 17. 17:11
 22/41 anonim válasza:
93%
Sziasztok ! Szeretném megosztani veletek azt a fonos információt ami talán sokkal jobb megoldást jelenthet egy abortusznál. 9 hónapja vagyok együtt a párommal akivel egyáltalán nem terveztünk gyermeket ,mert nem érezzük magunkat erre felkészülve . Egy gumi szakadás és meg volt a baj .Ezt a terhességet 5 hetesen fedeztem fel. A nőgyógyászom abortuszt javasolta , immel-ámmal.. lekezelő viselkedéssel. Sajnos Magyarországon főben járó bűnnek tekintik a nem kívánt terhesség megszakítását. Micsoda szégyen.... stb. Szerintem mindenkinek joga van ezt a dolgot eldönteni saját belátása szerint.Erre én nem voltam kíváncsi , ezért megfogtam magam , és átutaztam egy bécsi klinikába ahol a nőket bajba jutott nőként kezelték és segítséget nyújtottak akár lelki akár testiről van szó. Egy gyógyszeres kezelésben vettem részt ami a 7.hétig lehet alkalmazni. Egy erősebb menstruációs görcsökkel járó fájdalommal jár. Ennek az ára nem ólcsó , de sokkal jobb mint az abortusz. És lelkileg is kevésbé megterhelő. Akit érdekel internet segítségével megtalálhatja. Üdv
2009. júl. 3. 23:49
 23/41 anonim ***** válasza:
22%
Szép a nők mert úgyebár nincs védekezési lehetőség ezért teherbe esnek és megölik a gyermeküket. Aztán meg föl vannak háborodva hogy milyen bunkók velük. De mégis min csodálkoznak? Azokat viszont megértem akiknek a baba az életét kockáztassa vagy épp beteg lenne a baba vagy erőszakból fogant. A szegénység nem kifogás meg a felkészületlenség. Örökbe is lehet adni!
2009. júl. 4. 21:50
 24/41 anonim válasza:
69%
Sziasztok én Judit vagyok és 3 gyermekes család anya most is gyesen vagyok a 2 kicsivel de sajnos ugy hoszta a hejzet hogy megint terhes vagyok és nem tudom mit tegyek segicsetek kérlek
2009. júl. 8. 09:51
 25/41 anonim ***** válasza:
41%

Szia Judit!Sajnálom, hogy ilyen gondot jelent Neked, hogy újra gyermeket vársz!Nem akartatok még,vagy később szerettetek volna harmadikat?

Mi történne, ha vállalnáda kisbabát? Mi kellene ahoz, hogy ne legyen ez gond, hanem örüljetek Neki?

Nehéz ez döntés, ha váratlanul ért a dolog.Az előző két gyermekednél is így volt?

Milyen segítségre lenne szükséged?

2009. júl. 9. 09:25
 26/41 anonim ***** válasza:
89%

Most bocsánat hogy igy gondolom,de egyáltalán nem értek egyet azzal a gondolkodással hogy inkább örökbe adni ,akkor akárhonnan is nézzük az abortusz a jobb!!

Nekem van gyerekem mielőtt megköveznétek,de egyszerüen el nem tudtam volna képzelni hogy árvaházban adtam volna ,meg idegenekhez kerüljön ,meg ilyenek !!

Igen gondolkodni kell ,védekezni ,de ahogy itt irta már valaki vagy többen már nem tom,kiszakadt a gumi és kész pedig védekeztek!!!

Üdv egy 11 hós baba anyukája

2009. júl. 9. 15:05
 27/41 anonim ***** válasza:
93%

Akik itt leugatják a kérdezőt:

1. Nem mondta egy szóval se hogy neki abortuszra van szüksége. Lehet hogy egy ismerősének lesz vagy pedig egyszerüen kiváncsi és megkérdezte.

2. Ha mégis neki kell lehet hogy megerőszakolták vagy a durva férje vagy barátja kényszerítette rá, vagy olyan ember aki állandóan iszik drogozik cigizik.

Harmadjára pedig nem kéne elfelejteni hogy ez nem öröm és ha már megtörtént a baj akkor nem leugatni és lehurrogni kell szerencsétlent mert ez szánalmas viselkedés!!!

2009. júl. 29. 22:06
 28/41 anonim válasza:
27%

Teljes ár: 29.000 Ft.

Kedvezményes ár: 8.913 Ft

A kedvezményes ár csak és kizárólag önkormányzattól kapott Átmeneti segély esetén lehetséges. A kapott segély 1 éven belül kell, hogy legyen, határozattal kell igazolni.

2009. okt. 11. 16:10
 29/41 anonim ***** válasza:
11%

azt hiszem itt megtalálod a választ a kérdésedre:

[link]

2009. nov. 15. 19:18
 30/41 anonim válasza:
6%
Hazaáruló
2010. jan. 17. 14:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!